Samsunspor'un Hatayspor Deplasmanindaki Hedefi 3 Puan

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, 4. haftada deplasmanda karsilasacagi Hatayspor maçindan 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Samsunspor ile Hatayspor daha öne 4 kez birbirlerine rakip oldular. Bu karsilasmalarda Samsunspor’un da Hatayspor’un da 2’ser galibiyetleri bulunuyor. Her iki takim da galibiyetlerini kendi sahalarinda alirken, Karadeniz temsilcisi deplasmanda kazanarak bu seriyi sonlandirmak istiyor. Iki takim arasinda daha önce oynanan karsilasmalarda Samsunspor rakip filelere toplamda 4 gol gönderdi. Deplasmanda oynadigi 2 maçta da gol sevinci yasayamayan kirmizi-beyazlilar, kalesinde ise 5 gol gördü.

Samsunspor, yarin oynanacak mücadele için bugün aksam saatlerinde havayolu ile Adana’ya uçacak. Daha sonra karayolu ile İçel’e geçecek Karadeniz temsilcisinde müsabaka öncesinde sakatligi bulunan Emre Kilinç haricinde eksik bulunmuyor. Yarin saat 21.45’te İçel Stadyumu’nda oynanacak karsilasmayi Cihan Aydin, Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal hakem üçlüsü yönetecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Süleyman Bahadir olacak.

Kaynak: İHA