Ali Çamdali Açiklamasi 'Ligde Her Puan Bizim Için Degerli'

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdali, Kayserispor ile beraber kaldiklari maçin ardindan, “Bu ligde her puan bizim için degerli. Olumlu yönden bakarsak degisik bir oyun oynamaya çalisiyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasinda Konyaspor evinde Kayserispor ile golsüz berabere kaldi. Maçtan sonra basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdali, “Milli araya amacim galibiyetle girmekti ama maalesef galibiyet ile bitiremedik. Gönül isterdi ki buraya gelen taraftarin mutlu sekilde eve gönderip milli araya moralli bir sekilde girelim. Bu ligde her puan bizim için degerli. Olumlu yönden bakarsak degisik bir oyun oynamaya çalisiyoruz. 3 haftada yedigimiz 7 gol vardi. En azindan bu tarafi bir durdurduk. Kalemizde gol görmedik” seklinde konustu.



“Taraftarlarimizin belli bir kisminda geçen senenin bir aliskanligi var”

Taraftarlarin maç içerisindeki istifa tezahüratlarina cevap veren Çamdali, “Maçtan sonra her seyi konusabiliriz ama 90 dakika futbolcu arkadaslarin destege ihtiyaci var. Kendimi bir kenara birakiyorum. Taraftarlar bana her seyi söyleyebilir o konuda bir sikinti yok. Bunun da yeri ve zamani var. 30. dakikada kötü olaylar basladi.

Bu durum ise moral bozabiliyor. Bizim futbolculara moral vermemiz, destek olmamiz gerekiyor. Tek istegimiz bu. Taraftarlarimizin belli bir kisminda belki de geçen senenin bir aliskanligi var. Bu durumu umarim en hizli sekilde atariz. Bunun bize destek degil, zarar veriyor. Umarim kisa sürede bir bütün olup özellikle içerdeki maçlari rakibe karsi his ettirerek geçeriz” diye konustu.

Kaynak: İHA