Manisa Büyüksehir Belediyespor Hentbolda Da Iddiali

Manisa Büyüksehir Belediyespor, mevcut branslarina hentbolu da dahil etti. Tamamen Manisali gençlerden olusan Genç Nesil Spor Kulübü Hentbol takiminin basarili sporcularini bünyesine katan yesil-beyazlilar, Kadinlar 2. Ligi’nde Manisa’yi temsil edecek.

Manisa Büyüksehir Belediyespor, hentbol bransinda bünyesine Genç Nesil Spor Kulübü’nü dahil etti. Manisa Büyüksehir Belediyespor formasiyla mücadele edecek olan hentbol takimi, Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde tanitildi. Törene, Manisa Büyüksehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Eray Durukan, Mesut Köse, Antrenör Alper Akay, milli sporcular Ecrin Ada, Nisa Barbunya, Pelin Su Keles, Sevval Asya Özkan ve Zeynep Asya Boztepe katildi.

Törende konusan Manisa Büyüksehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Eray Durukan, Manisa Büyüksehir Belediyespor Kulübü olarak Manisa’nin çocuklarini sporla bulusturmaya devam ettiklerini söyledi.



Yesil-Beyazlilar Kadinlar 2. Ligi’nde mücadele edecek

17’nci brans olarak hentbolu da bünyesine dahil ettiklerini belirten Durukan, “Çok güzel bir hikâyesi olan, tamamen Manisa’nin çocuklarindan kurulu Genç Nesil Spor Kulübü Hentbol takiminin bugüne kadar yapmis olduklari güzel isleri daha da ileriye tasiyabilmek adina buradaki basarili sporcularimizi kulübümüz bünyesinde lisanslayarak bu sezon Kadinlar 2. Ligi’nde Manisa’mizi temsil edecegiz. Manisa Büyüksehir Belediyespor olarak tüm branslarda oldugu gibi hentbolda da kiz çocuklarini desteklemeye devam edecegiz. Yerel liglerde sampiyonluklari olan ve içlerinde milli formayi giyen kizlarimizin kulübümüz çatisi altinda daha da büyük basarilara imza atacagini düsünüyoruz” dedi.



Altyapi odakli süreç izlenecek

Yönetim Kurulu Üyesi Durukan, “Bu projede bizi heyecanlandiran en önemli detay buradaki çocuklarin tamaminin Manisali olmasi idi. Kulüp olarak altyapi odakli bir sürecin izlenecegi bu yolculukta yerel liglere de katilacagiz. Açacagimiz spor okullari da oyuncu kaynagimiz olacak. Manisa Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ferdi Zeyrek’in “Sporun her türlüsünün sartsiz, kosulsuz destekçisiyiz.” sözünü yönetim kurulu olarak çalismalarimizda ilke ediniyoruz. Manisa’nin spor kültürüne katki koymak için üzerimize düsen sorumluluklari yerine getirme hedefindeyiz. Bu dogrultuda Antrenör Alper Akay koordinasyonunda faaliyete geçirecegimiz hentbol bransina tüm kiz çocuklarimizi bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA