Konyaspor'da Bodrum FK Maçi Hazirliklari Sürüyor

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasinda deplasmanda karsilasacagi Bodrum FK maçi hazirliklarina devam ediyor. Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdali, "Kamuoyunda kolay bir maç gibi gözükse de çok zor bir maç bizi bekliyor. Bodrum’un iki yenilgi almasi isi kolaylastirmiyor, tam tersi çok zor bir maça çikacagimizi gayet iyi biliyoruz" dedi.

Kayacik Tesisleri’nde Teknik Direktör Ali Çamdali yönetiminde gerçeklestirilen antrenman kosu ve isinma hareketleri ile baslarken 5’e 2 ile devam etti. Yesil-beyazli ekip, idmani taktik çalisma ile tamamladi.

Antrenmandan önce basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktör Ali Çamdali, "Kamuoyunda kolay bir maç gibi gözükse de çok zor bir maç bizi bekliyor. Bodrum’un iki yenilgi almasi isi kolaylastirmiyor, tam tersi çok zor bir maça çikacagimizi gayet iyi biliyoruz. Analiz ederken de bunu net bir sekilde fark ettik. Özellikle son oynan Eyüpspor-Bodrum maçinda skora aldanmamak lazim, öyle bir oyun yoktu sahada. Iyi yaptiklari seyler var. Geçmisten gelen oyuncu grubu var. Ismet hocayla birlikte beraber oynamayi bilen bir aliskanliklari var. Içeride galip gelmeye çalisacaklar. Zor bir maç bizi bekliyor ancak en iyi sekilde futbolcu arkadaslarimizla birlikte maça hazirlaniyoruz. Analizleri yapiyor ona göre antrenman formatini düzenliyoruz. Umarim istedigimiz sonucu aliriz. Galatasaray maçinda kaybettigimiz puanlari orada telafi etmek istiyoruz" seklinde konustu.



"Isimizin ciddiyetinin farkindayiz"

Yesil-beyazli ekibe bu sezon katilan Yusuf Erdogan ise, ligin yeni ekiplerinden biriyle karsilasacaklarini belirterek, "Böyle takimlar her zaman sürpriz yapabilir. O yüzden isimizin ciddiyetinin farkindayiz. Biz de Süper Lig’in en önemli ve hem de en eski kulüplerinden biriyiz. Isimizi sansa birakmadan iyi çalistik. Maça iyi hazirlandik. Ilk 2 haftada Kasimpasa’da geri döndük, Galatasaray maçinda da hem oyunumuz hem de mücadelemiz, analizlere bakildiginda olumlu seyler vardi. Bodrum maçini en iyi sekilde atlatip içeride Kayserispor maçini da kazanarak milli araya 6 puanla girmek istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA