Galatasaray Taraftarlari Ordu'da Sampiyonlugu Coskuyla Kutladi

Ordu’da sari-kirmizili taraftarlar cadde ve sokaklarda kutlama yaparken, bedensel engelli Gülsüm Tekintas, kutlamalara akülü sandalyesiyle katildi.

Trendyol Süper Lig’in 38. haftasinda deplasmanda Konyaspor’u 3-1’lik skorla maglup eden Galatasaray, 24. sampiyonlugunu ilan etti. Karsilasmanin hemen ardindan Ordu’da sari-kirmizili taraftarlar, cadde ve meydanlara akin ederek sampiyonluklarini kutladi.

Sokak ve caddeler doldu tasti

Ellerinde mesale, bayraklar ve tezahüratlarla sehir turu atan sari-kirmizililar, sehrin çesitli noktalarinda bir araya gelerek marslar söyledi ve görsel sölen olusturdu. Konvoy halinde trafige çikan vatandaslar, kilometrelerce kuyruk olusturdu. Ardindan Cumhuriyet Meydani’nda bir araya gelen taraftarlar hep birlikte sampiyonluk coskusunu yasadi. Bazi taraftarlar kamyonlar ile kutlamalara eslik etti.

Akülü tekerlekli sandalyesiyle kutlamalara eslik etti

Coskulu anlarin yasandigi sampiyonluk kutlamalarinda Gülsüm Tekintas isimli bir bedensel engelli bir kadin ise dikkat çekti. Akülü sandalyesi ile kutlamalara coskulu bir sekilde eslik eden Tekintas, sampiyonlugu beklediklerini, coskulu olduklarini söyledi.



Öte yandan Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, olmasi muhtemel bir aksakligin yasanmamasi adina sehrin tüm noktalarinda ve trafikte önlemler aldi.

Kaynak: İHA