Meunier Açiklamasi 'En Iyi Maçimiz Olmaktan Uzak Bir Maçti'

Trabzonsporlu oyuncu Thomas Meunier, en iyi maçlari olmaktan uzak bir karsilasma oynadiklarini belirterek, ama günün sonunda bakildiginda sahadan 3-0’lik skorla ayrildiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasinda Istanbulspor’u 3-0 maglup eden Trabzonspor’da Thomas Menuier, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Meunier, "Maça odaklanma noktasinda sikintilar yasadik. Basaksehir maçina bir hazirlik yapmis olabiliriz ama gün sonunda baktigimizda 3-0’lik bir galibiyet var. Bu da bizim adimiza önemli bir galibiyet. Hep daha iyisini istiyoruz. Ligdeki yerimizi korumak istiyoruz. Önümüzdeki hafta alacagimiz puanlarla yerimizi koruyacagimizi düsünüyorum" dedi.



"Katkida bulundugum her hafta kendimi mutlu hissediyorum"

Takima katkiya bulunmaya çalistigini belirten Belçikali defans oyuncusu, "Katkida bulundugum her hafta kendimi mutlu hissediyorum. Teknik heyetin bana vermis oldugu gücen ve sahadaki özgürlük bana verildigi zaman gerekli katkiyi saglamaya çalisiyorum. Hocamizin sahada açtigi alanlara ben de asistlerle ve gollerle karsilik vermeye çalisiyorum" diye konustu.

Real Madrid ve eski takimi Borussia Dortmund’un Sampiyonlar Ligi finalinde karsilasacak olmalarindan dolayi ise Meunier, "Tabii ki eski takiminin final oynamasindan dolayi çok mutluyum. Güzel bir final olacak. Çok beklenmedik bir final insanlarin tahminlerinin ötesindeydi. Borussia Dortmund çok iyi bir oyun ortaya koydu ve çok iyi bir direnis sergiledi. Oynadiklari bütün maçlarda bunu yaptilar. Umuyorum ki hak ettikleri sekilde o kupayi kazanacaklar. Dortmund taraftari bu basariyi, bu kupayi herkesten daha çok hak ettigini düsünüyorum" sözlerini sarf etti.

Istanbul’da bir çok Trabzonlu ve Trabzonsporlularin yasadigini bildigini belirten oyuncu, "Iyi bir destek ile final oynayacagimizi düsünüyorum. Herkesin hazir oldugu bir final oynayacagiz Besiktas’a karsi" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA