Voleybol Küçükler Grup Müsabakalari Sinop'ta Basladi

Okul Sporlari Voleybol Küçükler Kiz-Erkek Grup Müsabakalari, 18 okul takimi ve 185 sporcu ile Sinop’ta basladi.

Gençlik ve Spor Bakanligi, Spor Hizmetleri Genel Müdürlügü Okul Sporlari Daire Baskanligi’nin faaliyet programinda yer alan ve Sinop Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ev sahipliginde düzenlenen ‘Okul Sporlari Voleybol Küçükler Kiz-Erkek Grup Müsabakalari’ basladi.

Mücadelelere Bartin, Giresun, Karabük, Kastamonu, Ordu, Samsun, Sinop ve Istanbul’dan kizlarda 10, erkeklerde ise 8 okul takimi olmak üzere toplam 185 sporcu ögrenci,12 hakem, 18 idareci ve beden egitimi ögretmeni katildi.

Açilis seremonisinde konusan Sinop Gençlik ve Spor Il Müdürü Mehmet Kalyon, “Sinop, gençlik ve spor dostu bir sehir olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Ilimizde ulusal ve uluslararasi müsabakalar yapilabilecek potansiyele sahibiz. Sporun gelistirici ruhu ile gençlerimiz, sportif karsilasmalarda hem mücadele azmini, hem dayanismayi ve ayni zamanda yeni dostluklar edinmeyi ögreniyor. Bizim için en büyük onur ise onlarin yüzündeki mutlulugu görmek ve ayni heyecani birlikte yasamaktir” diye konustu.

Sporculara basarilar dileyen Kalyon, misafir ögrencilerin Sinop’tan güzel hatiralarla ayrilmasi temennisinde bulundu.

Kizlar kategorisinin maçlari Atatürk Kapali Spor Salonu’nda, erkekler kategorisinin maçlari ise Merkez Yeni Spor Salonu’nda gerçeklesiyor. 8 Mayis’ta baslayan mücadeleler, 11 Mayis’ta sona erecek.

Kaynak: İHA