ALG Spor, Michle Akaba'yi Kadrosuna Katti

Gaziantep ALG Spor, son olarak Ispanya’nin Levante takiminda forma giyen 30 yasindaki Kamerun oyuncu Michle Akaba kadrosuna katti.

Turkcell Kadinlar Futbol Süper Ligi A grubunun lideri Gaziantep ALG Spor, play-off finalleri öncesi arka arkaya transfer bombalarini patlatmaya devam ediyor. Geçtigimiz günlerde Farlyn Quinez’yi transfer eden Gaziantep ALG Spor, bir bomba daha patlatarak Levante takiminin önemli ismi 30 yasindaki Kamerun oyuncu Michle Akaba’yi kadrosuna katti. Gelmeden önce takim hakkinda bilgi aldigini ve ALG Spor’un Süper Ligi’n güçlü ekiplerinden birisi oldugunu belirten Kamerunlu oyuncu, takimla birlikte bu sezon ikinci kez sampiyon olacaklarinin sözünü verdi.

"Kadromuza güç kattik"

Gaziantep ALG Spor Kulübü Baskani Ali Gözcü, Farlyn’in ardindan bir baska önemli oyuncu Michle Akaba’yi transfer ederek kadroyu güçlendirdiklerini belirtti.

Gözcü, "Bu sezon daha zor ve çetin geçiyor. Tabii bu da Kadinlar Süper Ligi kalitesinin ne kadar arttigini gösteriyor. Play-Off’ta rakiplerimiz bize karsi daha farkli ve hirsli olmaya çalisacaklar. Biz de bu yolda transfer takviyesi yaparak kadromuza güç kattik. Michle Akaba da o transferlerimizden birisi. Akaba, kendini ispatlamis önemli bir oyuncu, kendisine kulübümüzde basarilar diliyorum. Insallah bu sezon da taraftarlarimizin destegiyle sehrimize üst üste ikinci kez sampiyonlugu getirecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA