Çiftlikköy'ün Sultanlari Sezona Galibiyetle Basladi

Türkiye Kadinlar Voleybol 2.Ligi’nde sezonun ilk karsilasmasina evinde çikan Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, Kestel Belediyespor’u 3-0’lik net bir sonuçla maglup ederek sezona galibiyetle basladi.

Çiftlikköy Belediye Baskani, ayni zamanda kulüp baskani olan Ali Murat Silpagar’in da ekibiyle birlikte izledigi karsilasmada kirmizi siyahlilar, rakibini 25-16, 25-14 ve 25-11’lik setlerle geçerek 3-0 kazanan taraf oldu. Yalova 90. Yil Spor Salonu’nda oynanan ve voleybol severlerin büyük ilgi gösterdigi karsilasmaya Doga Kayar, Nihal Çaliskan, Buse Dogan, Gamze Türk, Dilara Aydin, Melis Ece Yurtsever altilisi ile baslayan Çiftlikköy Belediyespor’da, libero Elif Kavrar’in yani sira Zeynep Kavas, Aysegül Külüslü, Mehtap Öztunali, Livanur Kiliç da süre alan isimler oldu. 63 dakika süren mücadele sonrasinda rakibini deviren Çiftlikköy Belediyespor voleybolculari, karsilasma sonrasinda altyapi sporculariyla birlikte zafer pozu verdi.

Sezonun ilk karsilasmalarinin her zaman zor oldugunu dile getiren Çiftlikköy Belediyespor Basantrenörü Kurtulus Kantar Turhan, grupta kolay bir maç olmadigini dile getirerek, “Kazanarak basladigimiz için sevinçliyiz. Oyuncularimi gösterdikleri mücadeleden dolayi kutluyorum. Haftaya Yalova derbisinde iyi bir takima karsi oynayacagiz, galibiyet için sonuna kadar mücadele verecegiz” diye konustu.

Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz de, sezona iyi basladiklari için mutlu olduklarini ifade ederek, “Bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve kulüp baskanimiz Sayin Ali Murat Silpagar’a bu galibiyeti armagan ediyor, yanimizda oldugu için tesekkür ediyoruz. Hedefimiz olan 1. Lig’e yükselmek için tüm çabamizi gösterecegiz” dedi.

Kaynak: İHA