Nasser Al-Khelaifi Açiklamasi 'Istanbul'da Olmaktan Dolayi Çok Mutlu Ve Gururluyuz'

Avrupa Kulüpler Birligi ve Paris Saint Germain Baskani Nasser Al-Khelaifi, Istanbul’da gerçeklestirdikleri toplanti öncesinde, “Burada olmaktan dolayi çok mutlu ve gururluyuz. Istanbul, dünyadaki en güzel sehirlerden bir tanesi. Burada, kendimizi evimizde hissediyoruz” ifadelerini kullandi.

Avrupa Kulüpler Birligi’nin toplantisi Istanbul’da bulunan Esma Sultan Yalisi’nda gerçeklestirildi.

Avrupa Kulüpler Birligi’nde yer alan birçok kulübün yetkilisinin katildigi toplanti öncesinde Avrupa Kulüpler Birligi ve Paris Saint Germain Baskani Nasser Al-Khelaifi, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Toplantiyi Istanbul’da yaptiklari için çok mutlu olduklarini söyleyen Khelaifi, “Avrupa’daki kulüp futbolunun gelecegi için konusmamiz gereken birçok konu var. Burada bulunan kulüplerin yetkilileri ile birçok konuda fikir alisverisi yapacagiz. Burada olmaktan dolayi çok mutlu ve gururluyuz. Istanbul, dünyadaki en güzel sehirlerden bir tanesi. Burada, kendimizi evimizde hissediyoruz” diye konustu.



“Dünya Kupasi heyecan verici olacak”

Katar’da düzenlenecek olan Dünya Kupasi’yla ilgili düsüncelerini de paylasan Nasser Al-Khelaifi, “Katar’daki Dünya Kupasi heyecan verici olacak. Katar’da Dünya Kupasi düzenleyecegimiz için çok gururluyuz. Taraftarlar için çok güzel olacak. 1 günde 3 maç izleme sanslari olacak. Stadyumlar, tarihteki en iyi Dünya Kupasi’na ev sahipligi yapacak” dedi.

Kaynak: İHA