Çildir Belediyesi Futbol Turnuvasi Sampiyonu Esmepinar

Çildir Belediyesi tarafindan düzenlenen Köylerarasi Futbol Turnuvasi final müsabakasiyla sona erdi.

10 takimin katilimiyla düzenlenen Çildir Belediyesi Köyler arasi futbol turnuvasi çekismeli maçlara sahne oldu. Üç hafta süren futbol turnuvasi centilmence ve seyir zevki yüksek karsilasmalarla izleyicilere büyük heyecan ve keyif yasatti. Müsabaklar sonunda sonunda gruplarini il ikide tamamlayan dört takim yari fina mücadelesinde karsi karsi karsiya geldiler. Yari final karsilasmalari sonucundan rakiplerini saf disi birakan Esmepinarspor ve Asiksenlikspor finalde karsi karsiya geldi.

Dolu tribünler önünde oynanan karsilasma son derece çekismeli ve centilmence geçti. 1-0 geriye düsmesine ragmen rakibini üst üste buldugu gollerle 2-1 maglup eden Esmepinarspor sampiyon oldu. Turnuvada AsikSenlikspor ikinci olurken, Kayabeyi köyü turnuvayi üçüncü olarak tamamladi.

Dereceye giren takimlara kupalari Çildir Kaymakami Fatih Bayram, Çildir Belediye Baskani K.Yakup Azizoglu ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Adnan Korkut tarafindan verildi.

Çildir Belediyesi Köyler Arasi Futbol turnuvasinda sampiyon olan Esmepinarspor kupa töreni sonrasi sampiyonlugunu büyük bir cosku ile kutladi.

Kaynak: İHA