Murat Sancak, 'Haksizlik Karsisinda Her Zaman Isyan Ederim'

Spor Toto Süper Lig takimlarindan Adana Demirspor’un Kulüp Baskani Murat Sancak gazeteci Faik Çetiner’in programina katildi. Önemli açiklamalarda bulunan Murat Sancak "Haksizlik karsisinda her zaman isyan eder, sesimi çikartirim" dedi.

Murat Sancak, "Yeni gelecek federasyon baskaninin çok isi var. Türk futbolunu bir yerlere getirmek istiyorlarsa bütün kulüplerle bir olmak zorunda, kulüpler birligi toplantisi yapiyoruz toplantida konustugumuz özel konular bile 3 dakika sonra federasyonda oluyor. Bunlarin olmamasi lazim. Taraftarimiz Baskan hakkimi savun diyor, konusuyoruz ceza aliyoruz, belki de en fazla ceza alan baskanlardan biri benim. 421 gün aldim Besiktas maçindan sonra 90 gün beni terbiye etmek için cezalandirmaya çalisiyorlar. Buradan duyurum olsun, gelecek baskanlara da duyurum olsun, haksizlik yapilan her seye isyan ederim, sesimi çikartirim baskanligima da son verebilirsiniz haksizliga yine müdahale ederim. Gelecek Baskan Türk futbolunun sorunlari ile ugrasacak belediye ile bakanliklarla ciddi çalismalar yapilacak. Kriterlerin belli olmasi lazim, ’var’ sisteminin dört dörtlük oturmasi lazim" dedi.

Adana Demirspor’un yeni sezon hedeflerinden de bahseden Murat Sancak geçen sezon da hedefim ilk 10’du Bu sezon da hedefim ilk 10 olacak dedi.

Sancak ayrica, Yusuf Sari ve Ertaç Özbir transferinin ardindan katildigi canli yayinda Boluspor’dan sol bek Abdurrahim Dursun transferini açikladi.

Kaynak: İHA