Çiftlikköy Belediyespor Yalçin Tokay'la Anlasti

2022-2023 sezonunda Yalova Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Çiftlikköy Belediyespor Futbol Takimi’nda Teknik Direktör olarak Yalçin Tokay’la anlasma saglandi.

1987’den bu yana Acarspor, Gençlerbirligi, Çiftlikköy Belediyespor, Tesvikiye, Elmalikspor gibi kulüplerde sayisiz sampiyonluk ve basariya imza atan deneyimli teknik adama imza attiran Çiftlikköy Belediyespor, yeni sezonda sampiyonlugu hedefliyor.

Tokay, tüm altyapilarda yapilanarak uzun yillar mücadele edecek jenerasyonlari Çiftlikköy bünyesinde bir araya getirmek istediklerini dile getirdi.

Futbol Sube Sorumlusu Yilmaz Altuntas ve Serhan Altinel ise kirmizi siyahli takimin hedefin sampiyonluk oldugunun altini çizdi. Altintas, yaptigi açiklamada, “Futbolda ciddi hedeflerimiz var ve buna yönelik olarak transferde de gerekli hazirliklari yapiyoruz. Çiftlikköy Belediyespor için her daim destegini bizlerden esirgemeyen degerli Belediye Baskanimiz Sayin Ali Murat Silpagar’a tesekkür ediyoruz. Yeni sezonun Çiftlikköy Belediyespor adina çok güzel geçecegine inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA