Ugurcan Çakir Açiklamasi 'Hak Ederek Galip Geldik'

Trabzonspor’un milli kalecisi Ugurcan Çakir, Fenerbahçe maçinin ardindan, "Hak ederek galip geldik" dedi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasinda sahasinda konuk ettigi Fenerbahçe’yi 2-0 maglup etti. Karsilasma sonrasi basin mensuplarinin sorularini yanitlayan kaleci Ugurcan Çakir, "Bugün hak ederek galip geldik. Takim arkadaslarimla hep birlikte iyi mücadele ettik. Fenerbahçe’nin artilarini, eksileri biliyorduk; bunlar üzerinde idmanlarimizi yaptik. Çok sükür galip gelen taraf olduk. Arkadaslarimizin, taraftarlarimizin yüreklerine saglik, bugün harikaydilar. Istediklerimizi sahaya iyi yansittik, oyun disiplininden hiç kopmadik. Bu da bize rahat bir galibiyet getirdi. Bu tür maçlarin motivasyonu yüksek oluyor. Herkes motiveydi" dedi.



"Birlikte büyük bir tarih yazdik"

Çakir, maç sonu saha ortasinda takimla birlikte kol bastili sevinçlerine iliskin soruya, "Taraftarlarimiz bizi yalniz birakmasinlar. Geçen sene onlarla birlikte büyük bir tarih yazdik. Bugün harikaydilar her maç onlari yanimiza bekliyoruz. Insallah onlar gelmeye biz de galip gelmeye devam ederiz" yanitini verdi.

Bardhi: "Çok mutluyuz"

Zirve için mücadele edeceklerini belirten Enis Bardhi, "Kazandigimiz için çok mutluyuz. Her maçi kazanmak için ugrasiyoruz. Böyle önemli bir maçi kazandigimiz için ekstra mutluyuz. Her maç için mücadele ediyoruz. Sampiyonluk mücadelesinde zor olacagini biliyoruz. Ama sunun farkinda olabilirsiniz; zirve için mücadele edecegiz" seklinde konustu.



Bartra: "Maçi gol yemeden bitirdik"

Marc Bartra da, "Dünya kupasi arasinda takim olarak çok iyi çalisip, hazirlandik. Bugün kazandigimiz 3 puani hak ederek kazanmamiz beni ayri mutlu ediyor. Çok iyi çalismanin maçin skoruna etki edecegini çok iyi biliyorduk. Çok gol atan bir rakibimiz vardi ama biz maçi gol yemeden bitirdik" ifadelerinde bulundu.

Bakasetas: "Sampiyonlugu yeniden elde etmek istiyoruz"

Anastasios Bakasetas ise Trabzonspor’un hedefinin her zaman birincilik oldugunu vurgulayarak, "Sezonun belki de en önemli karsilasmalarindan biri olacagini biliyorduk. Çok iyi hazirlandik. Bizim için zor bir maçti, kazanmak önemliydi. Herkes çok konsantre oldu; çok iyi takimlari çok iyi hocalari var. Bizim de sahneye çikmamiz gerektigini, bizi de unutmamalarini göstermek için sahaya çiktik. Bu sene de sampiyonlugu kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA