Giray Bulak Açiklamasi 'Sanirim Iyi Bir Maç Oldu'

Bodrumspor maçinin ardindan A. Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, “Sanirim iyi bir maç oldu, oyuncularim yürekten oynadi” dedi.

Denizlispor, konuk ettigi Bodrumspor ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan A. Denizlispor Teknik Direktör Giray Bulak basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Hakemin iyi bir maç yönettigini belirten Bulak, eksikliklerini tamamlamaya çalistiklarini söyledi.

Bulak, “Sanirim iyi bir maç oldu. Hakem arkadaslar iyi yönetti, Bodrumspor iyi mücadele etti. Biz de geçen hafta maglup dönmüstük, moralimiz bozuktu ama iyi bir kadromuz oldugunu biliyoruz. Fakat derin bir kadroya sahip olmadigimizi da biliyoruz. Eksikliklerimizi tamamlamaya çalisiyoruz. Sanirim bu hafta oyuncularimizin bir kismini kullanabilecegiz. Bugün çok fazla degisiklik yapamadik, rakip bu avantaji kullanirken biz kullanamadik” diye konustu.



“Oyuncularimi tebrik ediyorum”

Maçta önemli pozisyonlardan yararlanamadiklarini ifade eden Bulak, “Gidip gelen bir maç oldu. Iyi pozisyonlar bulduk. Atanin kazanabilecegi bir maçti. Kaçirdigimiz iki net pozisyonda Çeçenoglu’nun Berkant’i görmemesi, Bekir’in de Ömer tercihini kullanmasi maalesef skora etki edecekken berabere bitirdik. Oyuncularim yürekten oynadi. Paslarimizi bir parça daha gelistirmemiz lazim. Kenar ve geçis oyununu iyi oynadik. Iki taraf da coskuluydu. Izleyenlerin keyif aldigi bir maç oldu ve futbolun bu anlamda güzel bir gecesi yasandi diye düsünüyorum. Oyuncularimi kazanma amaçli istekli oynadiklari için tebrik ediyorum” açiklamasinda bulundu.

Kaynak: İHA