Zorlu Maçin Galibi Çesme Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’un 6. hafta grup lideri Aliagaspor FAS ile kendi sahasinda konuk eden Çesme Belediyespor, zorlu maçi 2-1 kazanmayi basardi.



Çesme Belediyespor, ligin 7’nci haftasinda, 6. haftada grup lideri olan Aliaga FAS’i konuk etti. Ligin güçlü takimlarindan Aliagaspor FAS, maçin ilk dakikalarinda Çesme Belediyespor yari sahasinda baski kursa da aradigi golü bulamadi. Çesme Belediyespor maçin 28. dakikasinda Hüseyin Çiray’in attigi gol ile 1-0 öne geçmeyi basardi. Maçin ilk yarisinin kalan dakikalarinda her iki takim da rakip kalede gol arayisini sürdürürken 42. dakikada Aliagaspor FAS oyuncusu Ilker Ataseven takimini 1-1 berabere getiren golü atmayi basardi. Maçin ilk yarisi 1-1 beraberlikle sonuçlandi.

Maçin ikinci yarisina iyi baslayan Çesme Belediyespor, 47. dakikada Alper Önal’in attigi gol ile 2-1 öne geçmeyi basardi. Çesme Belediyespor, ikinci yarinin ilk dakikalarinda elde ettigi üstünlügü korumaya çalisirken, rakibinin ataklarini güçlü savunmasiyla etkisiz birakarak zorlu maçi kazanmayi basardi.

Galibiyet sevinci maçin son düdügünün ardindan sahaya yansirken, Çesme Belediyespor bayragi sahada dalgalandi. Çesme Belediyespor bayragini coskuyla sallayan Çesme Belediyespor futbolculari, galibiyet sevincini taraftarlariyla paylasti.

"Hedefimiz dogrultusunda çok çalisacagiz"

Maçin ardindan kisa bir açiklama yapan Çesme Belediyespor Kulübü Baskani Mustafa Kaymakçi, takimi Süper Amatör Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e çikmasinda büyük katkisi olan Hakan Kara’yi yeniden Teknik Direktörlüge getirmenin ilk haftasinda, lig lideri Aliagaspor FAS karsisinda elde ettikleri galibiyetin çok önemli oldugunu vurgulayarak, basta Çesme Belediye Baskani Ekrem Oran’in destegi olmak üzere, Çesme Belediyespor taraftarinin ve esnafin destegiyle hedefleri dogrultusunda çok çalismaya devam edeceklerini söyledi.



"Bu daha baslangiç, devami gelecek"

Çesme Belediyespor Teknik Direktörlügüne getirilen ve ilk maçta lig lideri karsisinda takimina galibiyet sevinci yasatan Hakan Kara da bir açiklama yaparak, "Bu takim, ligdeki iddasina yeni basliyor. Alti hafta camiamizi üzdük Oyun anlaminda çok iyiydik, ama gole gidemiyorduk. Ligin 7’nci haftasinda Çesme Belediyespor’un gücünü gösterdik. Artik takimimiz kendine geldi. Kulüp yöneticilerimiz, taraftarimiz, camiamizla kenetlenerek güzel seyler yapacagiz. Bu daha baslangiç. Devami gelecek" dedi.

Kaynak: İHA