2 Eylül Spor'un Hedefi Bal Ligi

2 Eylül Spor Kulübü yönetici ve futbolculari 2022-2023 sezonu öncesi motivasyon yemeginde bir araya geldi.

Yemekte konusan 2 Eylül Spor Kulübü Baskani Özkan Bilen, “Sizler sampiyon olmus bir takimin oyuncularisiniz. Geçen sezon gösterdiginiz basarinin aynisini bu yil da sizden bekliyorum. Bu beklentim bosa degil. Hepiniz geldiginiz kulüplerde gösterdiginiz basarilar sayesinde bu kulübe geldiniz. Bu seneki sampiyonlugu kulübümüze kazandiracaginiza olan inancim tam. Bu takim, sampiyonluklar kazanarak sehrin futbola olan ilgisini artirmak ve Eskisehir’imizin hak ettigi gibi üst liglerde temsil edilmesini saglamak için kuruldu. Bunu basaracak olan da sizlersiniz. Sizler basarili oldukça sehrin futbola bakisi degisecek, gelisecek. Siz kazandikça takim büyüyecek takim büyüdükçe de sizler büyüyeceksiniz. Bu takimin parçasi olmak için sadece hirsli, tutkulu olmak da yetmez. Atatürk’ün de dedigi gibi ‘Zeki, çevik ve ahlâkli’ da olacaksiniz. Disiplin ve saygi bizim için çok önemli. Sahada rakibe korku salacaksiniz ancak rakibinize de saygi duymaktan geri durmayacaksiniz. Rakip, daha siz sahaya çikmadan sizin heybetinizden maçi kaybedeceklerine inanacaklar” ifadelerini kullandi.

Baskanin konusmasinin ardindan söz alan 2 Eylül Spor Kulübü Teknik Direktörü Mehmet Emin Özkan, futbolcularina duydugu güveni dile getirerek “Bu yilki kadromuz Eskisehir’deki amatör futbol kulüpleri arasinda en kaliteli ekip. Yirmi alti kisilik kadroya sahibiz ve her biri sahaya çikip forma giymek için can atan çocuklar. Bölgesel Amatör Lig’e giden bu yolda hepsi elinden gelenin en iyisini yapip takima katki saglamanin derdinde. Bizim hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e sampiyon olarak katilmak. Güçlü yönetim kadromuzun destegini de her zaman arkamizda hissediyoruz. Bu yil yönetime verdigimiz ‘sampiyonluk’ sözünü tutacagimizdan kimsenin süphesi olmasin” dedi.

2 Eylül Spor Kulübü yöneticileri ve futbolculari “birlik” olduklarini gösteren fotograf çekiminin ardindan 5 Kasim Cumartesi günü Muttalipspor ile saat 13.00’te oynanacak ligin ilk maçina konsantre ve motive bir sekilde evlerine döndüler.

Kaynak: İHA