Groenendijk Açiklamasi 'Rakibin Karsisinda Müthis Durus Sergiledik'

DG Sivasspor deplasmanindan 2-0 galibiyetle ayrilan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Franciscus Groenendijk maçin ardindan konustu. Groenendijk, “Takim defansi olarak müthis bir durus sergiledik. Biz kendi futbolumuzu yansitmaya çalistik. Bizim için çok iyi bir galibiyet aksamiydi” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasinda Sivasspor deplasmanindan 3 puanla ayrilan Antalyaspor’da Teknik Sorumlu Alfons Franciscus Groenendijk, karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamada bulundu. Müsabakayi degerlendirerek sözlerine baslayan Groenendijk, “Sivasspor’u tebrik ediyorum Avrupa’da iyi mücadele ediyorlar. Biz maça çok iyi hazirlanmisti. Onlara oranla daha fazla çalisma sürecimiz vardi. Öndeki üçlü çok iyi mücadele etti. Bugün takim performansimiz önemliydi. Oynayan her oyuncunun iyi oyun oynadigini düsünüyorum. Rakibe 90 dakika boyunca pozisyon vermedik. Bu iyi ivmeyi önümüzdeki Karagümrük maçina yansitip 3 puanla ayrilmak istiyoruz” dedi.



“Iyi bir galibiyet aksamiydi”

Bir gazetecinin “Rakibin maçtaki oyununu nasil degerlendiriyorsunuz?” seklindeki sorusuna Groenendijk, “Sivasspor’un fikstürünün farkindaydik. 1 haftada 3 maç oynadi. Bir çok takim böyle fikstürde zorlanabilir. Bos alan birakmadik. Üçüncü bölgede tehlikeli oyunculari vardi. Takim defansi olarak müthis bir durus sergiledik. Biz kendi futbolumuzu yansitmaya çalistik. Bizim için çok iyi bir galibiyet aksamiydi” yanitini verdi.

Kaynak: İHA