Fatih Terim Açiklamasi 'Böyle Bir Sonuç Beklemedim'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kayserispor maglubiyetinin ardindan, “Bu maçtan çikaracagimiz seyler sudur; bazi oyuncularin bizim için önemi, bazi oyuncularimizin da yavas yavas formayi baska arkadaslara devretme zamaninin geldigi görülüyor. Böyle bir sonuç beklemedim" dedi.

Galatasaray, Süper Lig’in 6. haftasinda deplasmanda Kayserispor’a 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Terim, enteresan bir maç oynadiklarini ifade ederek, “Oyun baslar baslamaz bir tehlike yasadik, gole kadar baska bir tehlike yasadigimizi sanmiyorum. Ama yaptigimiz bir faul, yine ortada pozisyon yokken yedigimiz bir gol var. 19 sut atip, 8-10 pozisyona girip atamazsaniz skor olarak geriye düsersiniz. Bazi oyuncularimizin takim için çok önemli oldugunun ortaya çiktigi bir maç” diye konustu.



“Bu kadar puan kaybini beklemiyordum”

Taraftarin ümitsizlige kapilmamasini isteyen tecrübeli teknik adam, “Kayserispor çok iyi oynadi, hak etti, tebrik ederim. Ama oyunun hangi bölümünde golü bulsak skorun çok degisik olacagini hepimiz biliyoruz. Maalesef basaramadik. Bize buradan kalan birkaç sey var. Sezonun daha basindayiz. Kaybedeceklerimizi simdi kaybedelim. Çok dar zamanda gerilerden çok geldik. Hiçbir Galatasarayli’nin ümitsizlige kapilmasini istemem, bunun için bir sebep yok. Hep beraber üzülüyoruz, ben de üzülüyorum. Ama ne benim ne Galatasaraylilar’in anlayisinda pes etmek yok. Bu kadar puan kaybini açikçasi beklemiyordum” ifadelerini kullandi.

“Bazi oyuncularimizin formayi baska arkadaslara devretme zamani geldi”

Puan kayiplarini telafi etmek için çalisacaklarini kaydeden Terim açiklamalarini söyle sürdürdü;

“Bu maçtan çikaracagimiz seyler sudur; bazi oyuncularin bizim için önemi, bazi oyuncularimizin da yavas yavas formayi baska arkadaslara devretme zamaninin geldigi görülüyor. Böyle bir sonuç beklemedim. Birçok pozisyona giriyoruz, birçok sut atiyoruz. Bunlar önemli seyler. Bunlarin altindan kalkacagiz, bunlari telafi ederiz. Galatasaraylilar pes etmez. Telafi etmeye, ayaga kalkmaya, mücadelemizi sonuna kadar sürdürerek daha iyi noktalara gelecegiz insallah.”

Kaynak: İHA