Milli Voleybolcu Seyma Ercan Açiklamasi 'Tokyo Olimpiyatlari'na Odaklanmis Durumdayiz'

Milli voleybolcu Seyma Ercan, 2020 Tokyo Olimpiyatlari'na odaklandiklarini belirterek, "Inaniyorum ki orada da çok iyi bir mücadele verecegiz." dedi.

Tokyo Olimpiyatlari'nda mücadele edecek A Milli Kadin Voleybol Takimi, Istanbul'daki çalismalarinda ikinci günü geride birakti.

Günü çift antrenmanla tamamlayan "Filenin Sultanlari"nin aksam idmanini, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takimlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basin Sözcüsü Kurtaran Mumcu takip etti.

Açiklamalarda bulunan A Milli Kadin Voleybol Takimi oyuncusu Seyma Ercan, Milletler Ligi'nin ardindan kisa bir tatil yaptiktan sonra dün Istanbul'da kampa girdiklerini ifade ederek, "Güzel bir kamp dönemine girdik. Takimdaki herkes çok motive ve çok istekli olarak geldi. Su ana kadar kampimiz çok güzel geçiyor, her sey yolunda. Antrenmanlarimizin seviyesi de gayet iyi. Herkes çok motive oldugu için sadece Tokyo Olimpiyatlari'na odaklanmis durumdayiz. Inaniyorum ki orada da çok iyi bir mücadele verecegiz, son topa kadar savasacagiz, elimizden gelenin en iyisini yapacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA