Trabzonspor, Rent Go Ve Tunalar Otomotiv Ile 3 Yillik Sponsorluk Anlasmasi Imzaladi

Trabzonspor Kulübü, Rent Go ve Tunalar Otomotiv ile 3 yillik sponsorluk anlasmasi imzaladi.

Bordo-mavili kulüpten yapilan açiklamada, eski asbaskanlardan Erol Tuna'nin sahibi oldugu Rent Go ve Tunalar Otomotiv ile gerçeklestirilen sponsorluk anlasmasi kapsaminda Rent Go firmasinin müsabaka ve antrenman sortlarinin sag yüzünde yer alacagi, Tunalar Otomotiv tarafindan da A takim futbolculari ile teknik direktör Abdullah Avci'ya 23 adet araç tahsis edilecegi belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen kulüp baskani Ahmet Agaoglu, sponsorluktan dolayi Erol Tuna ve Tunalar Toplulugu'na tesekkür ederek, "Eski asbaskanlarimizdan Erol Tuna, her zaman oldugu gibi Trabzonspor'umuzdan yine destegini esirgemedi. Yaptigimiz bu sponsorluk tabii ki çok önemli ama Sayin Tuna'nin diger desteklerinin yaninda lafi bile edilmez. Bu vesileyle kendisine bir kez daha tesekkür ediyor, kulübümüz adina sükranlarimi sunuyorum." ifadelerini kullandi.

Tunalar Toplulugu Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Mehmet Can Tuna ise Rent Go markasinin Trabzonspor ile yaptigi araç kiralama sponsorlugunun her iki tarafa da hayirli olmasini temenni etti.

Mehmet Can Tuna, sunlari kaydetti:

"Anadolu topraklarindan çikip Türkiye'nin birçok konuda öncü spor kulübü olan Trabzonspor ile yine bu topraklardan çikip araç kiralama sektörünün birçok konuda öncü markasi haline gelen Rent Go'yu bir araya getirmekten gurur duyuyoruz. Bu is birliginin hayata geçirilmesinde en büyük destekçimiz olan yönetim kurulu baskanimiz Sayin Erol Tuna ve kulüp baskanimiz Ahmet Agaoglu basta olmak üzere, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu'na ve iki tarafta da emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum. Umarim bu is birligi diger potansiyel destekçilere de bir isaret olur ve Trabzonspor'umuza sampiyonluk yolunda ugur getirir."

Kaynak: AA