Fenerbahçe, Topuk Yaylasi'nda Ilk Antrenmanini Yapti

Yeni sezon hazirliklarini sürdüren Fenerbahçe, Topuk Yaylasi’nda ilk antrenmanini gerçeklestirirken, sari-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Vitor Pereira da takimin basinda ilk kez çalismalara çikti.

Fenerbahçe, yeni sezon hazirliklarina Düzce Topuk Yaylasi Tesisleri’nde devam ederken, buradaki ilk antrenmanina çikti. Sari-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Portekizli Teknik Adam Vitor Pereira ilk kez takimin basinda çalismalarda yer alirken, antrenman öncesinde futbolcularla bir toplanti gerçeklestirdi. Pereira’nin yardimcilari Filipe Almeida, Luis Silva, Bruno Moura, Antonio Ascensao ve Luis Nedio da çalismalara basladi.

Antrenmana, milli takimlarda bulunan oyuncularin yani sira hafif agrisi bulunan Nabil Dirar katilmadi. Topla isinma ile baslayan idman, dar alanda 4 minyatür kaleli oyun ile devam etti. Idmanin basina kapali bölümünde ise taktiksel çalismalarin yapildigi belirtildi.

Sari-lacivertlilerde milli takimlarda bulunan oyunculardan yerli isimlerin çarsamba günü takima katilmasi beklenirken, yabanci futbolcularin daha sonrasinda kampa gelecegi ögrenildi.

Öte yandan tesisin balkonlarina ’Hakliydik Kazandik’ yazili bayraklar asilmasi dikkati çekti.

Fenerbahçe, yarin yapacagi idmanla hazirliklarina devam edecek.

Kaynak: İHA