Bandirmaspor Yeni Sezonda Mücadeleci Bir Takim Kimligine Bürünmeyi Hedefliyor

Teknik direktör Mustafa Gürsel:'Bandirmaspor taraftarina, Bandirma sehrine, buradaki insanlara, yönetimimize, gurur duyabilecekleri, mücadele eden güzel bir takim izlettirmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Royal Hastanesi Bandirmaspor'un teknik direktörü Mustafa Gürsel, yeni sezonda taraftarlarina, ilçe halkina, kulüp yönetimine, gurur duyabilecekleri, mücadele eden güzel bir takim izlettirmek istedigini söyledi.

Gürsel, AA muhabirine yaptigi açiklamada, 15'i yeni transfer 24 kisilik kadroyla sezon hazirliklarina Bandirma 600 Evler Mahallesi'ndeki kulüp tesislerinde devam ettiklerini anlatti.

Bolu kampi öncesi bu süreci adaptasyon çalismasi olarak gördüklerini belirten Gürsel, "Saglik kontrollerini bitirdik. Yeni transferlerimizden daha katilmayan arkadaslarimiz var. Insallah Bolu'da tam takim olarak kampa baslamis olacagiz." dedi.

Mustafa Gürsel, Bolu'da ilk etap kampin 7 Temmuz'da baslayip, 18 Temmuz'a kadar sürecegini, ikinci etap hazirliklarinin ise 21 Temmuz-1 Agustos tarihlerini kapsadigini aktardi.

Daha sonra Bandirma'da çalisarak sezona baslayacaklarini dile getiren Gürsel, söyle konustu:

"Öncelikle Bandirmaspor taraftarina, Bandirma sehrine, buradaki insanlara, yönetimimize, gurur duyabilecekleri, mücadele eden güzel bir takim izlettirmek istiyoruz. Bu dogrultuda kendi düsüncelerimize göre iyi bir kadro kurdugumuzu düsünüyoruz. Artik bundan sonraki süreçte iyi bir takim yapma sürecinde çalismalarimizi sürdürecegiz. Sade, güzel seyler ortaya çikarmak için elimizden gelen çalismalari yapacagiz."???????

Kaynak: AA