Bagcilarli 80 Kiz Ögrenci Kefken Kampi'na Ugurlandi

Bagcilarli lise son sinif ögrencisi 80 kiz, Kefken Yaz Kampi’na ugurlandi. Gençler, yesil ile mavinin bulustugu kamp alaninda arkadaslariyla eglenceli ve egitici aktivitelerle dolu bir tatil geçirecek. Yaz mevsimi boyunca kamptan toplam 480 genç yararlanacak.



Bagcilar Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanligi’yla yaptigi protokol çerçevesinde her yil yaz ve kis mevsimi olmak üzere iki dönemde gençler, Kefken Gençlik Kampi’na götürülüyor. Pandemi sebebiyle geçen yil ara verilen kamp programi 1 Temmuz’daki kademeli normallesme sürecinde yeniden uygulamaya konuldu. Bu amaçla Bagcilar Belediyesi Gençlik Merkezi’ne kayit yaptiran 15-22 yas arasindaki 480 genç, farkli tarihlerde 6 grup halinde Kefken Kampi’na götürülüyor. Kampin ilk yolculari bugün yola çikti. 80 kisiden olusan kiz ögrenciler, Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici tarafindan bir haftalik tatile ugurlandi.

“Kefken’i çok seveceksiniz”

Kefken’de deniz ile orman kampinin bir arada oldugunu söyleyen Bagcilar Belediye Baskani Lokman Çagirici, “Kamplarimiz Kovid-19 nedeniyle geçen yil yapilamamisti. Bu sene sinirli da olsa kamplarimizi yapacagiz. Kefken’i çok seveceksiniz. Oradaki zamaninizi mutlaka iyi degerlendirin. Bu ortamlar birbirinizi tanimaniz ve arkadasliklar kurma adina da çok önemli. Arkadaslarinizla birbirinizin ailesi olacaksiniz. Insallah güzel bir tatil geçirirsiniz” dedi.



Ögrenciler, deniz kenarinda maviyle yesilin iç içe girdigi noktada kurulan kampta, modern ve donanimli tesislerde 5 yildizli lüks otellerin konforunda tatil yapacak. Kampta voleybol, basketbol, futbol, badminton, masa tenisi, paintbol, kürek, oryantiring ve okçuluk gibi aktiviteler de bulunuyor.

Kaynak: İHA