Sivasspor'un Yeni Transferi Sefa Yilmaz Açiklamasi 'Bu Takimin Bir Parçasi Olmak Gurur Verici'

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un yeni transferi Sefa Yilmaz, takimin bir parçasi olmaktan gurur duydugunu belirtti.

Sivasspor'un Gençlerbirligi'nden transfer ettigi sag kanat oyuncusu Sefa Yilmaz, Bolu kampinda kulübün resmi internet sitesine açiklamada bulundu.

Transferin her iki taraf için de hayirli olmasini dileyen Sefa, "Bu takimin bir parçasi olmak gerçekten gurur verici. Demir Grup Sivasspor, çok köklü bir takim. Bu takimda ve taraftarinin önünde oynanacak olmaktan dolayi çok gurur duyuyorum. Hem ligde hem de Avrupa'da insallah çok iyi bir sezon geçiririz." ifadelerini kullandi.

Transfer sürecine deginen Sefa, "Hocamiz menajerim ile görüstü. Baska kulüplerden de teklifler vardi. Sivasspor'dan teklif gelince hiç düsünmeden kabul ettim. Son senelerde çok basari yillar geçirdi. Bu yüzden hiç düsünmeden Demir Grup Sivasspor'u tercih ettim. Baskanimiza, hocamiza ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Burada olmaktan çok mutluyum." degerlendirmesinde bulundu.

Sefa, bu sezon ilk kez düzenlenecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Türkiye'yi en iyi sekilde temsil etmek istediklerini de aktardi.

Saha içinde agresif bir yapiya sahip oldugunu ve her seyini yansitmaya çalistigini vurgulayan Sefa, sunlari kaydetti:

"Mücadeleden hiçbir sekilde vazgeçmeyen ve her zaman üstüne koyan bir oyuncuyum. Hiçbir zaman pes etmem ve sonuna kadar mücadele ederim. Takima çok faydali olacagima inaniyorum. Türkiye Futbol Federasyonunun almis oldugu karar geregi 2021-2022 sezonunda profesyonel müsabakalarda stadyum kapasitelerinin yüzde 50'si oraninda seyirci alinmasi bizleri mutlu etti. Taraftarin önünde oynamak çok ayri bir sey. Sivasspor taraftari gibi atesli bir taraftar önünde oynamak ayri bir motivasyon veriyor."

Kaynak: AA