Eren Tozlu Açiklamasi 'Hedefimiz Ligi Küme Düsme Hattinin Üzerinde Bir Yerde Bitirmek'

Giresunspor Kaptani Eren Tozlu Süper Lig’de hedeflerinin ligi küme düsme hattinin üzerinde bitirmek oldugunu söyledi. Kaleci Onurcan Piri ise ilk hedeflerinin ligde kalici olmak oldugunu belirtti.

Süper Lig’in yeni takimlarindan Giresunspor, sezon öncesi Erzurum Yüksek Irtifa Kamp Merkezinde çalismalarini sürdürüyor. Çalismalarini Teknik Direktör Hakan Keles yönetiminde sürdüren Karedeniz ekibi günü çift antrenmanla tamamliyor. Gündüz bölümünde daha çok denge ve kuvvet çalisan Giresunspor, aksam antrenmaninda ise topla çalismalar gerçeklestiriyor. Antrenmanda açiklamalarda bulunan Giresunspor Kaptani Eren Tozlu, sezona iyi bir baslangiç yapmak istediklerini ifade ederek, "Süper Lig’e çikmak bizim için büyük bir gurur kaynagi. Uzun yillar sonra bu basariyi yakaladik ama bu bizim için geride kaldi. Yeni sezon basladi.

Çalismalarimiz gayet güzel gidiyor. Geçmisi birakip önümüze bakacagiz. Sezona iyi bir giris yapacagimizi ümit ediyorum. Malatya’dan buraya büyüdügüm sehre geri döndüm. Burada sampiyonluk yasamak nasip oldu. Bu formayla ben de Süper Lig’e geri döndüm. Bu formanin 44 yillik bir özlemi vardi. Bu formayla Süper Lig’de oynamak benim için ayri bir gurur olacak. Dedigim gibi insallah lige iyi bir baslangiç yapariz" seklinde konustu.



"Hedefimiz küme düsme hattinin üzerinde sikintisiz bir yerde ligi bitirmek”

Küme düsme potasinin üzerinde rahat bir sekilde ligi bitirme hedefinde olduklarini kaydeden Tozlu, "Benim öncelikli hedefim geçen sezon oldugu gibi bu yil da düzenli olarak forma giymek. Takim olarak da yillar sonra çiktigimiz için ilk sezonumuzda küme düsme hattinin üzerinde sikintisiz bir yerde ligi bitirmek. Erzurum bize ugurlu geldi. Bu sezonda insallah iyi olur ve sezona yansir. Gol hedefim yok atabildigim kadar gol atip takimima katki saglamak derdindeyim" ifadelerini kullandi.

Onurcan Piri: "Ligde kalici olmamiz gerekli"

Yesil-beyazlilarin kalecisi Onurcan Piri ise öncelikli olarak hedeflerinin ligde kalici olmak oldugunu vurgulayarak, "Çok mutluyuz. Halen Süper Lig’e yükselmenin mutlulugunu yasiyoruz. Ama artik geride kaldi. Suan hedeflerimiz daha büyük onun çalismalarimiza basladik. Her sey iyi gidiyor. Erzurum bize geçtigimiz yil ugurlu geldi. Umarim bu yilda öyle olur. Önce gerçekçi olmamiz lazim. Önce ligde kalici olmamiz gerekli. Hedefimiz yok anlamina gelmesin. Ligi nerede iyi bitirirsek bu bizim için çok önemli o yüzden önceligimiz bu diyebilirim" açiklamasini yapti.

Kaynak: İHA