Beyoglu'nda Yaz Spor Okullari Basladi

Eski milli futbolcu Ilker Yagcioglu’nun katilimiyla Beyoglu Belediye’sinin yaz spor okullari açilis töreni Okmeydani Fetih Spor Tesisi’nde gerçeklesti. Törende ögrenciler sahne gösterileriyle katilimcilara unutulmaz bir sölen sergilerken, sporculara çanta da dagitildi.

Beyoglu Belediyesi, futboldan, basketbola, voleyboldan masa tenisine yelkenden yüzmeye kadar onlarca bransta spor faaliyetlerinin düzenlendigi yaz spor okullari bu yazda ögrencileri sporla bulusturacak. Törende ögrenciler saha aktiviteleri ve sahne gösterileriyle katilimcilara unutulmaz bir sölen sergilerken, sporculara çanta da dagitildi. Öte yandan Baskan Haydar Ali Yildiz ve eski milli futbolcu Ilker Yagcioglu ögrencilerle çift kale maç yapti. Açilis törenine Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, AKP Ilçe Baskani Abdullah Enes Özkan, BBP Ilçe Baskani Mustafa Yildiz, Beyoglu Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Metin Albayrak, Eski milli futbolcu Ilker Yagcioglu ve çok sayida vatandas katildi.

“Bütün spor sahalari Beyoglu’nun çocuklarinin gençlerin olacak”

Açilis töreninde konusma yapan Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, “Beyoglu’muzda istiyoruz ki spor yapmayan sporla tanismayan hiçbir çocugumuz gencimiz kalmasin. Fetih spor tesisleri asagiya basketbolu, voleybolu, masa tenisini koyduk. Hasköy de ayni sekilde Hasköy spor sahasi simdi Beyoglu belediyesi olarak isletilecek. Çiksalin spor tesisleri futbol, basketbol voleybol olarak ayni sekilde Eminefendi ayni sekilde Piyadepasa bütün buralar Beyoglu’nun çocuklarinindir. Beyoglu’nun gençlerinindir. Bundan sonra bütün spor sahalari Beyoglu’nun çocuklarinin gençlerin olacak. Inaniyorum ki amatör Spor kulüplerine daha sonra profesyonel spor kulüplerine buradan bu branslardan sporcular yetisecek. Su anda arkadaslarim birtakim sayilar verdiler. Futbolda 3000, basketbolda 5000, yüzmede 1000 yaklasik 20.000’in üzerinde bu Beyoglu’nun çocuklarinin tamamina tekabül ediyor yani Beyoglu’nun bütün çocuklari Beyoglu Belediyesi’nin spor tesislerinden 14 bransta istifade edebilecekler” dedi.

Kaynak: İHA