Golf Açiklamasi Federasyon Kupasi

Silivri'deki Marmara Golf Sahasi'nda gerçeklestirilen turnuvada ikinci gün müsabakalari tamamlandi Gross kategoride erkeklerde 71 (1) skorla birinci olan Mehmet Kazan, ayni zamanda 2021 TGF Federasyon Kupasi'nda da sampiyonluga ulasti.

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafindan düzenlenen Federasyon Kupasi'nda ikinci gün müsabakalari tamamlandi.

TGF'den yapilan açiklamaya göre, Silivri'deki Marmara Golf Sahasi'nda gerçeklestirilen turnuvanin ikinci gününde erkekler ile kadinlarda A ve B kategorilerinde 76 sporcu mücadele etti. Organizasyonda ayrica 8-13 yas akademi sahada 48 sporcu da yaristi.

Erkekler A kategorisinde Ankara Golf Kulübünden Ali Islamoglu birinci, Kemer Golf Kulübünden Mehmet Kazan ikinci, Klassis Golf Kulübünden Hüseyin Alp üçüncü oldu. Kadinlar A kategorisinde ise Kemer Golf Kulübünden Zeynep Ergelmis birinci, National BGK'dan Ayse Demir ikinci, IGK'dan Zeynep Çelikoglu üçüncü sirada yer aldi.

Erkekler B kategorisinde Klassis Golf Kulübünden Mehmet Hayri Veznedaroglu birinciligi, Marmara Golf Kulübünden Muhsin Bayramoglu ikinciligi, Klassis Golf Kulübünden Muzaffer Çapkinoglu ise üçüncülügü elde etti. Kadinlar B kategorisinde Ankara Golf Kulübünden Basak Kaya birinci, Kemer Golf Kulübünden Neriman Erim ikinci, Ankara Golf Kulübünden Peri Islamoglu ise üçüncü oldu.

Gross kategoride erkeklerde Kemer Golf Kulübünden Mehmet Kazan, kadinlarda ise ayni kulübün sporcusu Sude Bay ilk sirada yer aldi. Mehmet Kazan, 71 (-1) gross skorla ayni zamanda 2021 TGF Federasyon Kupasi'nda da sampiyonlugu elde etti.

Oynanan müsabakalarin ardindan dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Öte yandan 8-13 yas akademi sahada A kategorisinde erkeklerde Klassis Golf Kulübünden Orhan Kuran birinci oldu. Ayni kategoride kizlarda ise birinciligi Klassis Golf Kulübünden Kübra Tan elde etti. B kategorisinde erkeklerde Moda Golf Kulübünden Ömer Kodakoglu zirvede yer alirken, kizlarda ise Baskent GSK'dan Ecem Durmaz ilk siranin sahibi oldu.

Organizasyonun üçüncü gününde yarin erkekler C kategorisinde 40 sporcu mücadele edecek.

Kaynak: AA