Pamukkale Belediyesi Yaz Spor Kurslarina Kayitlar Basladi

Pamukkale Belediyesi, gençlerin yaz aylarini spor yaparak geçirmesi amaciyla Yaz Spor Kurslari açiyor.

16 bransta 5-18 yas arasi gençlerin katilabilecegi kurslara basvurular basladi.

Gençler basvurularini www.pamukkale.bel.tr adresinden yapabilirken, son basvuru tarihi 8 Temmuz 2021 olarak belirlendi.

Pamukkale Belediyesi, sporun ve sporcularin yaninda olmaya devam ediyor. Ilçe genelinde gençlerin yaz aylarini sporla dolu geçirmeleri amaciyla Gençlik ve Spor Pamukkale Ilçe Müdürlügü’nün katkilariyla “Pamukkale Belediyesi Yaz Spor Okullari” açiliyor.

16 bransta yüzlerce sporcunun katilacagi spor okullarinda basvurular basladi.

5-18 yas arasi Pamukkaleli gençler ilgi duyduklari branslara www.pamukkale.bel.tr adresinden kayit yaptirabilecek. Pamukkale Belediyesi engelli gençleri de unutmazken, engel durumlarina göre talep edilen branslarda özel kurslarin açilmasini saglayacak. “Pamukkale Belediyesi Yaz Spor Okullari”nda futbol, basketbol, voleybol, hentbol, badminton, tenis, boks, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, taekwondo, güres, karate, atletizm, judo ve halter branslarinda çalismalar gerçeklesecek. Atatürk Stadyumu Spor Salonu’nda yapilacak olan basketbol çalismalarina 8-18 yas arasi gençler katilabilirken, ayni yerde yapilacak olan badminton çalismalarina ise 6-18 yas arasi Pamukkaleliler katilabilecek. Kinikli Spor Kompleksi’nde yapilacak voleybol çalismalarina 8-18 yas, masa tenisi çalismalarina 6-18 yas, atletizm kursuna 9-18 yas, okçuluk kursuna da 10-18 yas arasindaki gençler katilabilecek. Hasan Güngör Spor Salonu’ndaki jimnastik çalismalari için 5-18 yas, basketbol ve voleybol için 8-18 yas, masa tenisi için 6-18 yas, halter ve judo için 9-18 yas, hentbol için 10-18, karate için 7-18 yas araligindaki gençler kayit yaptirabilecek. Denizli Gençlik Merkezi Spor Salonu’ndaki çalismalara katilmak için masa tenisi ve taekwondo da 6-18 yas, güres için 7-18 yas ve judo için ise 9-18 yas arasi gençler kursiyer olabiliyor.

5-18 yas arasi gençlerin katilacagi tenis çalismalarina Kinikli Mavi Tenis Kortu ev sahipliginde gerçeklesirken, 9-18 yas arasi gençlerin katilacagi boks bransi çalismalari ise Atatürk Stadi Selma Yagci Boks Salonu’nda yapilacak. 9-18 yas grubu gençlerin futbol bransi çalismalari ise Karsiyaka Saraçoglu Stadi’nda gerçeklesecek. “Pamukkale Belediyesi Yaz Spor Okullari”na basvurular 8 Temmuz 2021 tarihine kadar yapilirken, çalismalar 12 Temmuz 2021 tarihinde baslayacak ve yaz boyunca devam edecek.

Kaynak: İHA