Manchester United, Jadon Sancho'nun Transferinde Borussia Dortmund Ile Prensipte Anlasti

Ingiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, yildiz futbolcu Jadon Sancho'nun transferi konusunda Borussia Dortmund ile prensipte anlasmaya vardi.

Borussia Dortmund'dan Almanya borsasina gönderilen açiklamada, 85 milyon avro karsiliginda Sancho'nun bonservisinin Manchester United'a verilmesi konusunda anlasma saglandigi belirtildi.

Transfer haberini basin toplantisinda dogrulayan Borussia Dortmund'un üst yöneticisi (CEO) Hans-Joachim Watzke, "Sancho için Manchester United ile anlastik. Bundan sonra sadece Jadon'un bu konudaki düsünceleri, bu durumda degisiklige yol açabilir. Takimda kalmak isterse onu kadroda tutmaktan memnuniyet duyariz." ifadelerini kullandi.

Ingiliz basininda yer alan haberlerde, Avrupa Futbol Sampiyonasi'nda (EURO 2020) milli takim kampinda yer alan 21 yasindaki Ingiliz oyuncunun, haftalik 350 bin sterlin karsiliginda Manchester United ile 5 yillik sözlesme imzalayacagi öne sürüldü.

Imza atmasi halinde Manchester United tarihinde en yüksek bonservis bedeli ödenen 3. oyuncu konumuna gelecek Jadon Sancho, Borussia Dortmund formasiyla tüm kulvarlarda 137 karsilasmada 50 gole imza atti.

Kaynak: AA