Karsiyaka'da Büyükkarci'nin Yönetim Listesi Hazir

Karsiyaka Spor Kulübü Baskani Turgay Büyükkarci, genel kurul öncesinde yönetim kurulu listesini hazirladi. Büyükkarci, basladiklari ancak bitiremedikleri projeler için göreve yeniden talip olduklarini söyleyerek, “Hedef stat ve tüm branslarin altyapilari” dedi.

Yönetim kuruluyla birlikte 3.5 yildir Karsiyaka Spor Kulübü baskanlik görevini yürüten Turgay Büyükkarci, genel kurul öncesi yeni yönetim kurulu listesini hazirladi. Daha önce baskanlik için aday olacagini açiklayan Büyükkarci, görev süresi boyunca kulübün önemli sorunlarini çözüme kavusturdu. Futbol takiminin, TFF 1. Lig’de yer aldigi dönemde forma giyen eski yabanci futbolculara olan borçlari temizleyen, FIFA’dan gelecek 36 puan silme cezasi ve amatör kümeye düsürülme tehlikesini ortandan kaldiran Büyükkarci ve yönetimi, 3 yilda 9 dosya ile FIFA’daki tüm dosyalari kapatti.

Pinar Karsiyaka eski günlerine döndü

Takimin temel kadrosunu koruyan ve taraftarlarina iki kez play-off’a kalma heyecani yasatan Büyükkarci ve yönetimi, basketbolda da eski günleri tekrarladi. 3 kez üst üste play-off’a kalamayarak karanlik bir döneme giren Pinar Karsiyaka’yi yeniden eski basarili günlerine döndüren Büyükkarci yönetimi, Ufuk Sarica ile çiktigi yolda önemli adimlar atti. Avrupa’da 2019-2020 sezonunda Final Four’a yükselen Pinar Karsiyaka, pandemi nedeniyle muhtemel sampiyonlugu kaçirdi. Sona eren sezonda ise FIBA Sampiyonlar Ligi’nde final oynayan Pinar KSK, tüm Türkiye’ye büyük bir heyecan yasatti. Taraftarindan yoksun mücadele eden Kaf-Kaf, ciddi hasilat gelirinden yoksun basladigi son sezonda play-off yari finalinde boy gösterdi. Mayis ayinda üst üste 22 günde 11 maça çikan Pinar Karsiyaka, gösterdigi performansla sezonu 3. sirada noktaladi.

“Hedef stat ve tüm branslarin altyapilari”

Voleybolda altyapidan yetisen oyuncularla 3 yil boyunca hep zirve yarisi veren Karsiyaka Spor Kulübü, play-off heyecani yasadi. Sube yönetiminin de gayretiyle pandemiye ragmen altyapiya ilginin her geçen gün artmasi saglandi. 3.5 yili dolu dolu geçirdiklerini, ancak yarim kalan islerini tamamlamak için göreve yönetimiyle yeniden aday olduklarini belirten Büyükkarci, “Zor sartlarda aldigimiz bayragi ‘Nasil daha yukariya tasiriz’ diye çabaladik. Kutsal görevi yerine getirmek için çok mesai harcadik. Yeni yönetim kurulumuzla genel kurulda yeniden kongre üyelerinin karsisina çikacak olmanin heyecanini yasiyoruz. Basladigimiz ancak sonuçlandiramadigimiz projelerimiz için göreve yeniden talibiz. Hedef stat ve tüm branslarin altyapilari” dedi.

Kaynak: İHA