AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe Ünlünün Katilimi Ile Futbol Müsabakasi Düzenledi

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe’nin öncülügünde spor, sanat, medya ve siyaset dünyasindan önemli isimlerin katildigi dostluk maçi düzenlendi.



Hali sahalarin yeniden faaliyete geçmesiyle birlikte gelen hali saha maçi teklifini kabul eden AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, çok sayida ünlü ismin katilimiyla Sebahattin Zaim Üniversitesi futbol sahasinda dostluk müsabakasi düzenledi.

Müsabakayi FIFA kokartli eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar yönetti. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Sahin, RTÜK Baskani Ebubekir Sahin, Istanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut ile medya mensuplari Ersin Çelik, Ismail Kiliçarslan, Adem Metan, Kenan Kiran, Serdar Tuncer de müsabakada top kosturdu. Maçin sonucunda Kabaktepe’nin forma giydigi Ünsüz Mamüller takimi, gazetecilerin agirlikta oldugu Ünlü Mamüller adli takimini maglup etti.

Yedek kulübesinde gazetecilerin sorularini yanitlayan Kabaktepe, "Pandemi yasaklarinin kalktigi bir dönemde normal hayata dönüsümüzün de bir simgesi. Dolayisiyla, bugünlerin tekrar geriye degil, ileriye dogru normallesmenin olmasini temenni ediyorum. Teknik direktörümüz kondisyonumuzu tam hazirlayamadigi için ilk yari 10 dakika oyunda kalabildik. Takimimiza faydali olmaya çalistik ama takimimiza mi rakibe mi daha faydali olduk bilemiyorum. Hem birlestirici ve gelistirici etkileri noktasinda pozisyonuna da vurgu yapmak istedik. Özellikle Adem Metan kardesimizin hem bu futbol maçi vesilesiyle farkindaliga, birlik ve beraberlige katkisindan dolayi da tüm katilan gazeteci arkadaslarimiza da tesekkür ediyorum. Hep rekabetler sahada kalsin, beraber kucaklastigimiz, tüm farkliliklari takimlarinizin rengi olarak sahada birakabildigimiz, toplumun her alaninda birlikte yasayabildigimiz bir hayat temenni ediyorum." degerlendirmelerinde bulundu.

AK Parti Istanbul Gençlik Kollari üyelerinin de tribünden izledigi maç sonunda oyunculara ve izleyenlere yiyecek ve içecek ikram edildi.

Kaynak: İHA