Samsunspor Yeni Sezon Hazirliklarina Basladi

Yilport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altiparmak:'Bu sene amacimiz 56. yilini kutladigimiz bu dönemde, sezon sonu hedefimiz Süper Lig'e çikmak'

TFF 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor, yeni sezon hazirliklarina basladi.

Samsun ekibi, kulübün Nuri Asan Tesisleri'nde 2021-2022 sezonunun ilk antrenmanini yapti. Kirmizi-beyazli oyuncular antrenmanda, isinma kosusu ve top çalismasi gerçeklestirdi.

Antrenman öncesi takimla toplanti yapan teknik direktör Mehmet Altiparmak, ardindan gazetecilere, sezonun ilk antrenmanina 24 oyuncuyla çiktiklarini söyledi.

Samsunspor'un 56. yil dönümünü kutlayan Altiparmak, sözlerini söyle sürdürdü:

"Bugün kulübümüzün 56. yil dönümü ve nice 56 yillar dilerim. Bu sene amacimiz 56. yilini kutladigimiz bu dönemde sezon sonu hedefimiz Süper Lig'e çikmak. Bunun için var gücümüzle çalisacagiz. Bugün ilk antrenmanimizi yaptik, 4-5 gün burada antrenman yaptiktan sonra testlerimizi de burada bitirecegiz. Sonra Erciyes ve Bolu iki tane kampimiz. Bu kamplarda hem oyuncularimizin performansini yükseltecegiz hem de oyun taktigimizi belirleyecegiz. Hedefimiz agustos ayinda oynanacak sezonun ilk maçina hazir hale gelmek. Bu süre zarfinda yeni transferlerimiz olacak, yeni gelenler ve gidenler olacak. Insallah ligin ilk maçinda hazir hale gelmis kadromuzu sahada görecegiz."

Altiparmak, bu sene Samsunspor'daki en büyük amaçlarinin önce aile ortamini olusturmak, sonra da takim olmak olduguna vurgu yaparak, "Takim oldugunuz zaman her seyi daha kolay hallediyorsunuz. Onun için oyuncularima da ayni mesaji verdim. Tüm Samsun'a da 'Baska Samsunspor yok, herkes Sammsunspor'un etrafinda toplansin' diyorum. Herkesin fikrine ve görüsüne saygimiz var. Bizim yanimizda olsunlar. Hatalarimiz olacak, zor günlerimiz olacak. Bu is birlik ve beraberlik isi. Insallah bütün Samsun olarak kenetlenecegiz ve o çok arzu ettigimiz Süper Lig'e bu sene çikacagiz." ifadesini kullandi.

Su anda 24 kisilik kadrolari oldugunu kaydeden Altiparmak, "Buraya girecek 4-5 transferimiz daha var. Onlar da girdikten sonra 28 kisilik bir kadro olusturuluyor. Bu kadronun içine 19 Yas Alti Takimi'ndan da 4-5 oyuncu alacagiz. Yaptigimiz transferler var, eski oyuncularimiz var. Hepsini kaynastiracagiz ve 28 kisilik kadro ile sezona baslayacagiz." dedi.

Altiparmak, Yasin Öztekin'in uçagi yetismedigi için aksam uçagiyla gelecegini belirterek, "Vukan Savicevic de milli takim kampindaydi. O nedenle birkaç gün özel izin verdik. Mathias Couruer, Gökhan Alsan ve Nadir Çiftçi'ye de kendilerine takim bulmalari için 1 hafta izin verildi. Bu konuda yönetimimiz gerekli görüsmeleri yapiyor." diye konustu.

Kaynak: AA