Samsun Valisi Dagli, Samsunspor'un 56. Kurulus Yil Dönümünü Kutladi

Samsun Valisi Zülkif Dagli, Samsunspor'un 56. kurulus yil dönümü dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Dagli, mesajinda, Samsunspor'un 30 Haziran 1965'te kurulduktan sonra kentin en önemli degerlerinden biri haline geldigini vurguladi.

Tarihi boyunca pek çok basariya imza atan, "Türk futbolunun koca çinari" Samsunspor'un 56. kurulus yil dönümünü en içten dileklerle kutladigini ifade eden Vali Dagli, Samsunspor'un futbol camiasinda önemli bir yere sahip olduguna isaret etti.

Vali Dagli, mesajinda sunlari kaydetti:

"Türk futboluna kazandirdigi yildizlari, taraftari ve oynadigi güzel futboluyla oldugu kadar, futbol camiasi içerisindeki durusuyla da tarafli tarafsiz tüm Türkiye'nin sevgisini ve saygisini kazanan Samsunspor'umuz, ümit ediyorum ki geçtigimiz sezon son anda elinden kaçirdigi sampiyonluga tek yürek olan taraftarinin da destegiyle ulasacak ve geçmiste oldugu gibi gelecekte de hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da yeni zaferlere imza atacaktir. Bu vesileyle, kuruldugu günden bugüne Samsunspor'umuza katkilari olan kulüp baskanlarimiz, yöneticilerimiz, teknik heyetlerimiz, futbolcularimiz ve taraftarimiz basta olmak üzere herkese sükranlarimi sunuyor, bu sezonki basarilarimiz için görev üstlenen ve mücadele edecek olanlara basarilar diliyorum."

Kaynak: AA