Yildirim Açiklamasi 'Bizi Sampiyonluga Tasiyacak Oyuncular Alacagiz'

Samsunspor Kulübü Baskani Yüksel Yildirim, kendilerini sampiyonluga tasiyacak oyuncular almak istediklerini söyledi.

Simdiye kadar 8 oyuncu transfer eden, teknik direktörlük konusunda da Mehmet Altiparmak ile anlasan Samsunspor’da Baskan Yüksel Yildirim, kulübün genel durumu ve bundan sonra yapilacak transferler hakkinda açiklamalarda bulundu.

“Bizi sampiyonluga tasiyacak oyuncular alacagiz”

Kirmizi-beyazli kulübe katma deger saglayacak oyunculara yöneleceklerini ifade eden Yüksek Yildirim, "Samsunspor’un su anki konumu, yaptigimiz transferler ve hocamizla çok mutluyum. Takim Samsun’da toplandiktan sonra 1 hafta Samsun’da çalisacak. Daha sonra Erciyes’e gidecegiz. Ilk kamp dönemini orada geçirecegiz. Bayram arasi verip Gerede’de kampa girecegiz. Bu çalismalar sonucunda takim lige hazir olacak. Insanlar sabirsiz ama transfer konusunda acele etmememiz lazim. Transfer hemen bitirilsin, oyuncular kampa yetissin istiyorlar. Biz bu hatayi yaptik. Birçok takimin hocasi bile belli degil. Kamplarin ardindan inanilmaz beklenmedik oyuncular bir anda piyasada olacak. Biz de ‘tüh, keske’ dememek için acele etmek istemiyoruz. Çünkü ilk etapta ihtiyacimiz olan oyunculari aldik. Bundan sonra bizi sampiyonluga tasiyacak, gelir gelmez katma deger saglayacak oyuncular olacak. Kulüp olarak biraz yavas ve temkinli adimlarla gidecegiz. Lig baslamadan gerekli tüm transferlerin bitecegini ümit ediyoruz” dedi.



“Transferde hedefi 12’den vurmak istiyoruz”

Yapilacak transferlerde nokta atisi yapmak istediklerini vurgulayan Yildirim, “Lig 13 Agustos’ta basliyor ama transfer 8 Eylül’de bitiyor. Demek ki lig basladiktan sonra 3 hafta da öyle var. Su anda oyuncularda fiyatlar inanilmaz pahali. Pazarda birkaç menajerle görüstük. Söyledikleri fiyatlar bizim düsündügümüz fiyatlarin 2 kati seviyesinde. Biz de ‘Böyle bir paramiz, transfer yapamayiz, siz nereye veriyorsaniz verin’ diyoruz. Millet versin. Sonuçta Samsunspor’a gelecek çok oyuncu var. Su an 8 transfer yaptik. 5-6 oyuncu daha alacagiz. Digerleri de kadroda olan oyuncular ve altyapidan gelen oyunculardan olusacak. Transfer edecegimiz bu 5-6 oyuncuda acele etmeden hedefi 12’den vurmak istiyoruz” diye konustu.

TFF 1. Lig ekibi Samsunspor su ana kadar Adana Demirspor’dan orta saha Hasan Kiliç, FK Partizani’den kanat forvet Erald Çinari, Etimesgut Belediyespor’dan sol bek Hüseyin Öztürk, Büyüksehir Belediye Erzurumspor’dan kenar forvet Brahim Darri, Kirklarelispor’dan kaleci Alp Tutar, Ankara Keçiörengücü’nden sol bek Soner Gönül, Bursa Yildirimspor’dan sol açik Furkan Fehmi Günes ve Ankaraspor’dan sag bek Ali Ülgen’i transfer etmisti.

Kaynak: İHA