Jahovic Açiklamasi 'Göztepe Taraftari Türkiye'nin En Iyisi'

Göztepe, 2021-2022 sezonu hazirliklarini sürdürüyor. Sari-kirmizili ekibin deneyimli golcüsü Adis Jahovic, 3 yil aradan sonra yuvasi gibi Göztepe’ye döndügü için çok mutlu oldugunu söyledi. Jahovic, taraftarla yeniden bulusmayi istediklerini belirterek, “Göztepe taraftarini Türkiye’nin en iyisi dedi.

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, 2021-2022 sezonunun hazirliklarini Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde yaptigi antrenmanlarla sürdürüyor. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Ünal Karaman için sürpriz dogum günü organizasyonu gerçeklestirildi.

55 yasini dolduran deneyimli teknik adam için tesislerde pasta kesilirken, antrenmana gelen bir grup taraftar da Karaman’in yeni yasini kutladi. Taraftarlar, Karaman ve futbolcularla fotograf çektirerek sezonun iyi geçmesini diledi.

“Çok iyi çalisacagim”

Antrenman öncesinde Göztepe’nin deneyimli golcüsü Adis Jahovic, gazetecilere açiklamalarda bulundu. Jahovic, “Göztepe benim yuvam” diyerek 3 senelik ayriligin ardindan sari-kirmizili kulübe döndügü için mutlu oldugunu söyledi.

Jahovic, “Buraya 2016 yilinda geldim ve 1.5 sene futbol oynadim. Profesyonellik geregi ayrildim. Takim arkadaslarimla birlikte insallah çok iyi çalisacagim. Iyi performans sergilemek için her seyi yapacagiz” dedi.



Göztepe taraftari Türkiye’nin en iyisi”

Göztepe’de ilk forma giydigi dönemde maçlarini Atatürk Stadi ve Doganlar Stadi’nda oynadiklarini animsatan Jahovic, "O dönem Gürsel Aksel Stadi’nin projesini gördügümde çok etkilenmistim. Daha sonra takimdan ayrildim ama geldikten sonra bu muhtesem stada çiktim. Ancak taraftarimiz olmadigi için her sey yüzde yüz degildi. Onlar bizim için çok önemli. Bizim için sahada 12’nci adam görevini görüyorlar. Onlarla birlikte olmak çok farkli bir duygu. Umarim geri gelirler ve onlarla o güzel günleri tekrar yasariz. 3 sene sonra geri döndüm ben ve ailem Göztepe taraftarini çok özlemistik. Göztepe taraftari Türkiye’nin en iyisi. Umarim en kisa zamanda onlarla bulusuruz” diye konustu.

Kaynak: İHA