Göztepeli Futbolcu Adis Jahovic Açiklamasi 'Iyi Performans Sergilemek Için Her Seyi Yapacagiz'

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin golcü futbolcusu Adis Jahovic, bu sezon çok iyi performans sergilemek için her seyi yapacaklarini söyledi.

Jahovic, Adnan Süvari Tesisleri'ndeki sezonun ilk antrenmani öncesinde gazetecilere yaptigi açiklamada, geçen sezon uyum sürecini geçtikten sonra son maçlarda iyi bir performans sergiledigini belirtti.

Yeni bir sezonun baslayacagini aktaran Jahovic, "Takim arkadaslarimla insallah çok iyi çalisacagiz. Iyi performans sergilemek için her seyi yapacagiz." dedi.

Jahovic, Göztepe'de ilk forma giydigi dönemde maçlarini Atatürk Stadi ve Doganlar Stadi'nda oynadiklarini hatirlatarak, sözlerini söyle sürdürdü:

"O dönem stadin projesini gördügümde çok etkilenmistim. Daha sonra takimdan ayrildim ama geldikten sonra bu muhtesem stada çiktim. Ancak taraftarimiz olmadigi için her sey yüzde yüz degildi. Onlar bizim için çok önemli. Bizim için sahada 12. adam görevini görüyorlar. Onlarla birlikte olmak çok farkli bir duygu. Umarim geri gelirler ve onlarla o güzel günleri tekrar yasariz."

Göztepe'den ilk ayrildigi dönemin duygusal bir süreç oldugunu belirten Jahovic, "3 sene sonra geri döndüm. Ben ve ailem Göztepe taraftarini çok özlemistik. Göztepe taraftari Türkiye’nin en iyisi. Umarim en kisa zamanda onlarla bulusuruz." diye konustu.

Kaynak: AA