Basaksehir'in Üst Yöneticisi Mustafa Erögüt'ten Muhammet Demir Açiklamasi Açiklamasi

'Gaziantep'in yeni yönetimi, futbolcumuz Muhammet Demir'in transferi ile ilgili kulübümüzle herhangi bir iletisim kurmamistir. Muhammet Demir'in yeni sezonda takimimiza önemli katkilarda bulunacagina inaniyorum'

Istanbul Basaksehir Futbol Kulübü (IBFK) Üst Yöneticisi Mustafa Erögüt, Muhammet Demir'in transferi için Gaziantep'ten kendilerine gelen bir teklif olmadigini belirterek, tecrübeli futbolcunun yeni sezon planlamalarinda yer aldigini bildirdi.

???????Erögüt, bir süredir adi Gaziantep ile anilan Muhammet Demir’in durumuyla ilgili AA muhabirine açiklamada bulundu.

Muhammet Demir'in ligin en degerli oyuncularindan biri oldugunu belirten Erögüt, sunlari kaydetti:

"Geçen sezon Süper Lig'de 15 gol ve 5 asist ile oynayarak skora en çok katki veren oyunculardan biri oldu. Bizim için degerli bir oyuncu ve iki yil daha sözlesmemiz var. Teknik heyetimizin yeni sezon planlamasinda yer verdigi bir futbolcu ve kamp kadrosunda da yer alacak. Gaziantep FK'nin yeni yönetimi, futbolcumuz Muhammet Demir'in transferi ile ilgili kulübümüzle herhangi bir iletisim kurmamistir. Bu dogrultuda Gaziantep FK'ye herhangi bir bonservis bedeli tarafimizdan iletilmemistir. Muhammet Demir'in yeni sezonda takimimiza önemli katkilarda bulunacagina inaniyorum."

Kaynak: AA