AK Parti'li Karaaslan, Samsunspor'un Kurulus Yil Dönümünü Kutladi

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan, Samsunspor'un kurulus yil dönümü dolayisiyla mesaj yayimladi.

Karaaslan, mesajinda, 30 Haziran 1965'te kuruldugu günden bu yana sayisiz basarilar kazanmis, sampiyonluklar yasamis Samsunspor'un, Türk futbolunda önemli bir yerinin bulundugunu vurguladi.

Samsunspor'un 56 yillik geçmisinde taraftarlarini sevindiren sonuçlar aldigi kadar tarifi zor acilar da yasadigini animsatan Karaaslan, "20 Ocak 1989'da meydana gelen elim kaza dolayisiyla yasadigimiz büyük aci, bugün bile tazeligini korumaktadir. Bu vesileyle üzücü kazada hayatini kaybedenleri rahmetle, yaralananlari bir kez daha saygiyla aniyorum." ifadesini kullandi.

Karaaslan, Samsunspor'un Türk futbolunun köklü kulüplerinden biri olduguna isaret ederek, "Samsunsor, tarihinden aldigi güçle büyük basarilar hedeflemektedir. Tam 56 yildir Samsunspor'un basarisi için mücadele eden bütün sporculara, teknik heyete, yöneticilere ve büyük Samsunspor taraftarlarina gönülden tesekkür ediyor, takimimizin gelecek sezonda hak ettigi Süper Lig'e çikacagina inaniyorum. Samsunspor'umuzun kurulus yil dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, takimimiza basarilar diliyorum." degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA