Trabzonspor, Koita Ile 3 Yillik Sözlesme Imzaladi

Kulüp Baskani Ahmet Agaoglu: 'Büyük bir camiaya, aileye geldi. Trabzonspor formasinin tabii ki bir agirligi var. Tasimak kolay degil. Adim gibi eminim ki Koita bu süreci basariyla yönetecektir' Koita: 'Çok konsantre olup en iyi performansi vermeye çalisacagim'

Trabzonspor, daha önce anlasmaya vararak dün aksam Trabzon'a getirdigi Bangaly Fode Koita ile sözlesme imzaladi.

Kulüp baskani Ahmet Agaoglu'nun yer aldigi, kulübün Youtube adresinden canli olarak yayimlanan imza töreninde, Kasimpasa'dan ayrilan Koita ile 3 yillik sözlesme imzalandi.

Baskan Ahmet Agaoglu, imza töreninde yaptigi açiklamada, Koita'nin devre arasindan beri gündemlerinde olan bir oyuncu oldugunu belirterek, "Yattara'dan sonra 2. Gineli futbolcu. Dogal olarak Yattara'nin, golcü futbolcularimizin gösterdigi performansi kendisinden bekliyoruz. Kulübümüzü yakindan taniyor, hocamizin istedigi bir oyuncuydu. Hocamizin talepleri dogrultusunda bir transferi daha gerçeklestirmenin mutlulugunu yasiyoruz." dedi.

Yarin da bir baska anlasmaya vardiklari oyunculari Marek Hamsik'in imza törenini gerçeklestireceklerini ifade eden Agaoglu, sunlari kaydetti:

"Büyük bir camiaya, aileye geldi. Trabzonspor formasinin tabii ki bir agirligi var. Tasimak kolay degil. Adim gibi eminim ki Koita bu süreci basariyla yönetecektir. Koita, camiamizin, taraftarlarimizin beklentisi dogrultusunda hizmet edecek ve bu sene sampiyonluk mücadelesi verecek kulüpte en önemli aktörlerden birisi olacaktir. Yönetimimiz adina, taraftarlarimiz adina kendisine 'hos geldin' diyorum."

Agaoglu, Koita'nin ligi taniyan bir oyuncu oldugunu kaydederek, kendisini hazirlayan Kasimpasa Kulübüne futbolcu üzerindeki emeklerinden dolayi tesekkür etti.

- Koita: "Burada oldugum için mutluyum"

Koita ise kendisini burada agirlayan ve bordo-mavili kulübe gelmesinde emegi geçen herkese tesekkür ederek, "Zor bir sezon oldu. Bu noktaya gelene kadar zorluklar atlattik. Burada oldugum için çok mutluyum." dedi.

Çok konsantre olup en iyi performansi vermeye çalisacagini dile getiren Koita, "Hedeflerimiz için maksimumu yapacagim. Herkese tesekkür ediyorum." ifadesini kullandi.

Koita, Agaoglu'nun, taraftarlarin kendisinden yogun bir basari beklentisi oldugunu belirterek bunun sözünü istemesi üzerine, "Çok çalisacagim. Sunun sözünü verebilirim, maksimum çalisarak elimden gelenin en iyisini yapacagim." diye konustu.

Koita, imza törenin son bölümünde 5 bin bordo-mavili formayi alma sözü verdi.

Kaynak: AA