Çaykur Rizespor, Teknik Direktör Bülent Uygun Ile 3 Yillik Sözlesme Imzaladi

Kulüp baskani Tahir Kiran: 'Hocamin hiçbir zaman arkasinda olmayacagim. Her zaman yaninda olacagim' Bülent Uygun: 'Beni Rizespor'a, sanli taraftara layik gördükleri için tesekkür ediyorum'

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Bülent Uygun ile 3 yillik yeni sözlesme imzaladi.

Çaykur Didi Stadi'ndaki imza törenine, kulüp baskani Tahir Kiran, teknik direktör Uygun ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katildi.

Kiran, törende yaptigi açiklamada, Bülent Uygun ile 3 yillik sözlesmeye imza attiklarini söyledi.

Bülent Uygun'un bos mukaveleye imza attigini ifade eden Kiran, "Bunlar formalite. Bizim dostlugumuz çok iyi. Biz kendisine güveniyoruz. Basarili olacagina inaniyoruz." dedi.

Kiran, Bülent Uygun'a çok güvendigini vurgulayarak, "Hocamin hiçbir zaman arkasinda olmayacagim. Her zaman yaninda olacagim. O kelimeyi hiç sevmem. 'Arkasinda olacagim.' diyenler hep gitmistir. Ondan dolayi her zaman yaninda olacagim. Taraftarimizdan tek seyi istiyoruz. Sadece sabir. Günlük basarilar için degil, altyapi için geldik. Karadeniz birligini kurmak için geldik. Ben burada Karadeniz birligini kurmaya geldim." diye konustu.

- Uygun: "Bizim aramizdaki anlasma gönül imzasi"

Teknik direktör Uygun, Rize'nin baba ocagi oldugunu ve hizmet etmek için çabaladiklarini belirtti.

Tahir Kiran ile ayni mahallede topun pesinde kostuklarina deginen Uygun, "Aramizdaki iliski dostluk, abi kardeslik iliskisi. Birbirimize olan muhabbetimiz çok fazla. Sözlesmenin bir anlami yok. Bizim aramizdaki anlasma gönül imzasi. Beni Rizespor'a, sanli taraftara layik gördükleri için tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Uygun, zor bir dönemde taraftarin destegiyle geçen sezonu iyi kapattiklarini kaydederek, sunlari söyledi:

"Dün dünde kalmistir. Bugün yeni seyler söylememiz lazim. Yarinlar için güzel seyler yapmamiz lazim. Altyapidan baslayarak güzel seyler basaracagiz. Taraftarin ve medyanin destegi ile camiayi yukariya oynatmaya devam edecegiz. 'Allah'im beni mahcup etme.' diye dua ediyorum. Bu sehre mahcup olmamak için çok çalisacagiz."

Konusmalarin ardindan Kiran ve Uygun, sözlesmeyi imzaladi.

Kaynak: AA