Izmitli Karateciler Türkiye Sampiyonasina Hazirlaniyor

Izmit Belediyespor Karate Takimi, 13-18 Temmuz tarihleri arasinda Sanliurfa’da düzenlenecek Türkiye Ümit Genç-U21 Karate Sampiyonasi ve Avrupa Karate Sampiyonasi milli takim seçmeleri için siki bir hazirlik dönemine girdi.

Izmit Belediyespor Karate Takimi, 13-18 Temmuz tarihleri arasinda Sanliurfa’da tatamiye çikacak. 13-16 Temmuz tarihleri arasindaki Türkiye Ümit Genç-U21 Karate Sampiyonasi ve 17-18 Temmuz tarihlerindeki Avrupa Sampiyonasi milli takim seçmelerinde boy gösterecek sporcular, Sehit Polis Recep Topaloglu Spor Salonu’nda antrenörler Timur Dogan, Hüseyin Karal ve Melih Bayrak esliginde antrenmanlarini sürdürüyor.

"Milli takima sporcu vermek istiyoruz"

Hem teknik, hem taktik, hem de kondisyon olarak 3 aydir siki bir çalisma içerisinde olduklarini aktaran Izmit Belediyespor Karate Takimi Antrenörü Timur Dogan, “Hedefimiz Türkiye Sampiyonasi’nda madalyalar almak. Ayni zamanda Milli Takima da sporcu vermek istiyoruz. Bizlere her zaman destek olan Izmit Belediye Baskanimiz Fatma Kaplan Hürriyet basta olmak üzere kulüp baskanimiz Yusuf Erenkaya, Izmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Aga ve Karate Bransi Koordinatörü Rafik Yel’e tesekkür ediyoruz. Yüzlerini kara çikamayacagiz insallah” dedi.



"Türk Bayragi’ni dalgalandiracagiz"

Izmit Belediyespor’un karate antrenörü Hüseyin Karal ise “Biz bu sampiyonaya sporcularimiz ve antrenörler olarak gönülden hazirlandik. Milli Takimi’mizi Agustos ayinda Finlandiya’da düzenlenmesi planlanan Avrupa Karate Sampiyonasi’nda en iyi sekilde temsil edecegiz. Temsil edecegiz diyorum çünkü Milli Takim’a sporcu verecegimize eminim. Türk Bayragi’ni Avrupa’da dalgalandiracagiz” ifadelerini kullandi.

Izmit Belediyespor Karate Takimi 10 sporcu ile Sanliurfa’ya gidecek. Izmit Belediyespor’un Sanliurfa kafilesinde U-21 kategorisinde Yusa Öztürk, Iclal Ibis ve Serra Zaloglu, Genç kategorisinde; Talha Bayrak, Imran Burçe Telli, Melike Esma Kiliç ve Emirefe Karabulut, Ümit kategorisinde ise Irem Sude Serhatli, Ecrin Pesen ve Ipek Nisa Serhatli yer aliyor.

Kaynak: İHA