17 Yas Alti Badminton Milli Takimi, Sirbistan'da 2'Si Gümüs 3 Madalya Kazandi

Sirbistan'in Novi Sad kentinde gerçeklestirilen Uluslararasi Badminton Turnuvasi'nda 17 Yas Alti Badminton Milli Takimi, 2 gümüs ve 1 bronz madalya kazandi.

Türkiye Badminton Federasyonundan yapilan açiklamaya göre, Badminton Milli Takimi turnuvaya 18 sporcu ile katildi.

Milli badmintoncular, 3 gün süren ve 21 ülkeden 225 sporcunun madalya mücadelesi verdigi turnuvada, 2 gümüs ve 1 bronz madalya kazandi.

Tek kadinlar kategorisinde; Cansu Erçetin ikinci, Ravza Bodur üçüncü olurken, çift erkekler kategorisinde ise Miraç Kantar ve Anil Ulaç Atan ikinci oldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Türkiye Badminton Federasyonu Baskani Murat Özmekik, "Bize bu gururu ve heyecani yasatan millilerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Ay-yildizli bayragimizin dalgalandirilmasinda ve Istiklal Marsi'mizin dinletilmesinde emegi geçen tüm milli sporcularimizin yaninda olmaya devam edecegim. Badmintona desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanimiz Sayin Mehmet Muharrem Kasapoglu'na, Genel Müdürümüz Sayin Mehmet Baykan'a ve Spor Toto Teskilat Baskanimiz Sayin Bünyamin Bozgeyik'e verdikleri desteklerden dolayi tesekkür eder ve desteklerinin artarak devamini dilerim." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA