Vefaspor Kulübünde Mehmet Sütçüoglu Baskanliga Seçildi

Istanbul'un köklü kulüplerinden Vefaspor'da gerçeklestirilen olagan seçimli genel kurulda Mehmet Sütçüoglu baskanliga seçildi.

1908 yilinda kurulan ve 113. yilini geçiren Vefaspor'da olagan genel kurula tek adayla gidildi. Vefa Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurulda Mehmet Sütçüoglu baskanliga getirildi.

Yeni baskan Sütçüoglu, genel kurulda yaptigi konusmada, "Artik bir seyleri yapmaya mecburuz, daha fazla çalisacagiz, daha fazla enerji sarf edecegiz ve elimizden geleni ardimiza koymayacagiz. Yönetimim döneminde altyapi akademisi kuracagim." ifadelerini kullandi.

Sütçüoglu, Vefa Lisesi'nin 150. kurulus yil dönümüne (1872) atifta bulunarak, "Beni en çok heyecanlandiran baskanligimin Vefa'nin 150. yilina denk gelmesidir. Insallah sampiyon olacagiz." diye konustu.

Mehmet Sütçüoglu baskanligindaki yeni yönetiminde, Orhan Hacioglu, Mehmet Çetin, Ömer Saltuk Toksoy, Ilknur Adiller, Fatih Cemal Yilmaz, Mehmet Leventoglu, Yasin Güler, Faruk Yalçin, Gökhan Ceylan, Sabiha Özkiliç, Eyüp Yardimci, Cüneyt Satar, Mahmut Sakli ve Süleyman Türkmenoglu yer aldi.

Kongreye eski milli futbolculardan 100 yasindaki Galip Haktanir da katildi.

Kaynak: AA