Samsunspor Kulübü Baskani Yildirim Açiklamasi 'Basimizi Döndürecek Bir Teklif Gelmezse, Kalecimizle Yola Devam Edecegiz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Yilport Samsunspor'un kulüp baskani Yüksel Yildirim, kalecileri Nurullah Aslan'a Süper Lig'den teklifler oldugunu ancak yüksek rakamlara ulasilmadigi takdirde kendisini birakmayi düsünmediklerini söyledi.

Yildirim, basin mensuplarina yaptigi açiklamada, Nurullah'a Göztepe'nin ilgisini bildiklerini, Basaksehir, Besiktas ve Fenerbahçe'yle ilgili de duyumlari oldugunu kaydetti.

Nurullah'in kumasinin iyi oldugunu bildiklerini dile getiren Yildirim, "Eger satacaksak, bizi mutlu edecek parayi görmeden asla olmaz. Çünkü bu sene Nurullah'a ihtiyacimiz var. Geçen sene istedigimiz performansi veremedi. Bu sene kendisiyle hocamiz görüsüyor. Bizlere de söz verdi. Bu sene daha iyi sezon geçirecek. Samsunspor'un ölüsü sampiyonluga oynar. Böyle bir durumda iyi bir tutanin, iyi bir de atanin olduktan sonra sampiyonluk zaten yüzde 60-70 gelir. Geri kalani da takim oyunu. Nurullah konusunda basimizi döndürecek bir teklif gelmezse, kalecimizle yola devam edecegiz. Çünkü 4 yillik daha kontratimiz var." ifadelerini kullandi.

Nurullah'a bugüne kadar resmi bir teklif gelmedigini de vurgulayan Yildirim, sunlari kaydetti:

"Beni bir menajer aradi, 'Besiktas'a verir misiniz?' dedi. Önce, '750 bin avro.', sonra da '1 milyon avro.' dedi. Ben de Besiktas'in kalecisi Ersin Destanoglu'nu 1 sene oynattigini ve 9 milyon avroya satmayi düsündügünü söyledim. Besiktas 9 milyon avro aldiginda benim kalecimi istiyorsa, bana iyi bir rakam verecek. Çünkü Nurullah'i çok daha iyi bir fiyata satabilir. Biz inaniyoruz. Insanlar bizi Anadolu takimi, paraya muhtaç olarak görüyor. Ben de buradan söyleyeyim. Samsunspor'un artik zengin bir sahibi var. O nedenle oyuncularimizi firsat buldugumuzda veririz, firsat bulmadigimizda vermeyiz. Çünkü elimizdeki oyunculara bizim de ihtiyacimiz var. Samsunspor gelecekte inanilmaz bir takim olacak. O nedenle bugün alacagimiz konusulan paralar bizi hiç mutlu etmiyor. Biz oyuncumuzu bu sene o rakamlarla asla satmayiz."

Kaynak: AA