Nevsehir Belediyespor, Teknik Direktör Yusuf Tokaç Ile Anlasti

Nevsehir Belediyespor Kulübü, görüsmelerini sürdürdügü Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlasti.

TFF 3. Lig’de 2021-2022 sezonunun baslangiç tarihleri 19-20 Eylül 2020 olarak duyurmasinin ardinda harekete geçen Nevsehir Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözlesme imzaladi. Kulüp binasinda Nevsehir Belediyespor Kulüp Baskan Nafiz Dirikoç yönetim kurulu üyeleri Furkan Feralan, Salih Dirikoç, Askin Kizilbayrak, Ali Akkoç, Serdar Yilmaz ve Sportif Direktör Tuncay Koçin’in katilimi ile imza töreni ile Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile sözlesme imzaladi.

Imza töreninde konusan Baskan Dirikoç yeni sezon öncesi yeni bir sayfa açtiklarini ifade ederek, "Artik önümüzdeki sezonun yapilanmasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Teknik Direktör Yusuf Tokaç ile anlasmis bulunuyoruz. Kulübümüze hayirli olsun. Insallah yeni sezonda takimimizla birlikte güzel basarilara imza atacaktir" dedi.

Teknik Direktör Yusuf Tokaç ise, "Öncelikle beni bu göreve layik gören basta Baskanimiz Nafiz Dirikoç olmak üzere yönetim kurulumuza tesekkür ediyorum. Nevsehir Belediyespor’un basarili olmasi için yeni sezonda elimizden geleni yapacagiz. Bundan sonra kollari sivayip çalismaya baslayacagiz. Yeni sezonda hedefe oynayan bir takim olusturmayi hedefliyoruz" ifadelerini kullandi.

Öte yandan Tokaç’in ekibinde yardimci antrenör olarak Mehmet Ugur Uyanikoglu, Kaleci Hocasi Kubilay Aydin, Analiz Kondisyoner Ahmet Bugra ve Yardimci Hoca Mustafa Kaya görev alacak

Kaynak: İHA