Sirnak Valisi Pehlivan Türkiye Kick Boks Federasyonu Baskani Kayici'yi Kabul Etti

Sirnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Türkiye Kick Boks Federasyonu Baskani Salim Kayici ve beraberindeki heyeti makaminda kabul etti.

Valilikten yapilan açiklamaya göre, Türkiye Kick Boks Federasyon Baskani Kayici, 1-7 Temmuz 2021’de kentte düzenlenecek (Büyükler-Gençler) Türkiye Ferdi Kick Boks Sampiyonasi hakkinda Vali Pehlivan ile bilgi alisverisinde bulundu.

Kayici, görüsmede 47 ilden 1500 sporcunun katilacagi organizasyonda Sirnak'in ev sahipligini üstlenmesinden ve her türlü destegi saglamasindan dolayi Vali Pehlivan’a tesekkür etti.

Vali Pehlivan da ilin, "#SirnakBasaracagimDiyor" sloganiyla hareket ettigini, huzur ve güven ortaminin saglanmasiyla sportif, sosyal, kültürel faaliyetlerle anilmasinin mutluluk ve memnuniyet verici oldugunu belirtti.

Ilde bu tür faaliyetlerin daha da artacagini ifade eden Pehlivan, Baskan Kayici ve heyetine tesekkür ederek, gerekli destegi saglayacaklarini bildirdi.

Ziyarette, Sirnak Gençlik ve Spor Il Müdürü Beytullah Birlik, Türkiye Kick Boks Federasyonu Genel Sekreteri Harun Demir ile Kick Boks Milli Takim Antrenörü ve Sirnak Il Temsilcisi Salih Sevinik de yer aldi.

Kaynak: AA