Süleyman Demirel Fen Lisesi Satrançta Türkiye Sampiyonu Oldu

Okul Sporlari Online Satranç Turnuvasi’nda Afyonkarahisar Süleyman Demirel Fen Lisesi takim halinde Türkiye sampiyonu oldu.

Okul Sporlari Online Satranç Turnuvasi Türkiye Sampiyonasi cheese.com üzerinden yapildi. 72 okul ve 125 sporcunun katildigi müsabakalarda Süleyman Demirel Fen Lisesi ögrencilerinden Mustafa Öztürk birinci, Yigit Mollaogullari ikinci ve Emre Ekici ikinci oldu. Ayni turnuvada Ali Çaglar Anadolu Lisesi ögrencisi Berkay Parlak da ikinci oldu.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Feyzullah Dereci, kupa ve madalyalari vermek üzere Süleyman Demirel Fen Lisesini ziyaret etti. Ziyarette Müdür Vekili Süleyman Sezen, Beden Egitimi Ögretmeni Mustafa Ademoglu ve sporculari tebrik eden Müdür Feyzullah Dereci, "Pandemi nedeniyle genellikle gençlerimiz bilgisayar oyunlariyla daha çok ilgileniyorlar. Ancak bu gençlerimiz yarismalari takip edip katildilar ve derece elde ettiler. Öncelikle hem ilgilerinden dolayi hem de aldiklari derecelerden dolayi gençlerimizi ve ögretmenlerimizi kutluyorum." dedi.

Düzenlenen ödül töreni ile sporculara kupa ve madalyalari takdim edildi.

Kaynak: İHA