Besiktas'in Gündemindeki 2 Isim Açiklamasi Kaan Ayhan Ve Kenan Karaman

Teknik Direktör Sergen Yalçin ile anlasmaya varan Besiktas, transfer atagina da basladi. Yabanci sayisinin kademeli olarak düsürülecek olmasi nedeniyle Türk yildizlara yönelen siyah-beyazlilar, Kaan Ayhan ve Kenan Karaman için bastiriyor.

Teknik Direktör Sergen Yalçin ile yeniden anlasmaya varan Besiktas’ta transfer harekati da basliyor. Alanyaspor ile sözlesmesi biten Salih Uçan’la anlasan Besiktas, TFF’nin yabanci sayisini kademeli sekilde düsürecek olmasindan dolayi Türk yildizlara yöneldi. EURO 2020’de A Milli Futbol Takimi formasi giyen Kaan Ayhan ve Kenan Karaman için bastiran Besiktas, bu 2 futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Sassuolo’ya teklif sunacak

Kaan Ayhan için Sassuolo’ya teklifte bulunmaya hazirlanan Besiktas, menajerler vasitasiyla nabiz yoklamasi yapti. Önümüzdeki günlerde Italyan ekibiyle görüsecek olan Besiktas, Kaan Ayhan transferini bitirmek istiyor. Stoper ve ön libero bölgelerinde forma giyebilen 24 yasindaki futbolcunun Italyan ekibiyle 2024 yilina kadar sözlesmesi bulunuyor.

Kenan Karaman’da sona dogru

Fortuna Düsseldorf ile sözlesmesi sona eren Kenan Karaman’i gündemine alan Besiktas, bu futbolcuya menajeri vasitasiyla teklifte bulundu. Transfer görüsmesi için EURO 2020 Avrupa Sampiyonasi’nin bitmesini bekleyen Kenan Karaman, önümüzdeki günlerde siyah-beyazli ekiple masaya oturacak. Sag açik, sol açik ve forvet bölgelerinde forma giyebilen 27 yasindaki futbolcu, kariyerinde Hoffenheim, Hannover ve Fortuna Düsseldorf formalari giydi.

Kaynak: İHA