Altinordu Futbol Kulübünün Saglik Sponsoru Medicana International Izmir Hastanesi Oldu

TFF 1. Lig ekiplerinden Altinordu Futbol Kulübü, saglik sponsorlugu için Medicana International Izmir Hastanesi ile anlasma imzaladi.

Kulüpten yapilan açiklamada, Medicana International Izmir Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ulvi Ünal ile kulüp baskani Seyit Mehmet Özkan'in, Metin Oktay Yerleskesi'nde düzenlenen törende anlasmayi imzaladigi duyuruldu.

Açiklamada görüslerine yer verilen Özkan, su bilgileri paylasti:

"A Takimimiz ve akademimizin disinda 10 bini askin çocuga spor yaptirmaktayiz. Bu genis organizasyonda, sporcu sagliginda saglam bir yol arkadasina ihtiyacimiz vardi. Medicana Saglik Grubu, yurt çapinda 14 ayri hastanesiyle bu topraklarda her yere kaliteli saglik hizmetleri götürme hedefi olan, aynen bizim gibi yüzde 100 yerli bir kurulus. Medicana ile yollarimizin birlesmesinden çok mutluyuz. Medicana Saglik Grubu Yönetim Kurulu Baskani Dr. Hüseyin Bozkurt ve tüm çalisanlarina bu topraklarin çocuklarina verecekleri destekler nedeniyle sükranlarimizi sunuyorum."

Dr. Ünal ise Türk futbolunun gelecegine önemli yatirimlar yapan Altinordu'nun saglik sponsoru olmaktan gurur duyduklarini belirtti.

Medicana Saglik Grubu olarak, saglik ve sporun birbirinden ayri düsünülemeyecegini çok iyi bildiklerini kaydeden Ünal, bu nedenle hastanelerinin bulundugu hemen her ilde spor kulüplerine saglik sponsorlugu yaparak destekte bulunmayi görev bildiklerini aktardi.

Hasta kabulüne geçen yil eylül ayinda baslayan Izmir’deki hastanenin pek çok spor kulübünün saglik sponsoru olarak is birligi anlasmalarina imza attigini kaydeden Ünal, "Ancak yaptigimiz onca anlasmaya ragmen önemli bir eksik vardi ve o eksik parça bugün tamamlandi. O eksik parça Altinordu Futbol Kulübüydü ve bugünden itibaren Izmir’de spora verdigimiz destek anlaminda büyük resmi tamamladigimizi rahatlikla söyleyebilirim." degerlendirmesini yapti.

Kaynak: AA